Napravili ste izuzetnu gitaru, izgled, zvuk.... Svaka cast i puno USPEHA U DALJEM STVARANJU. Puno pozdrava iz Cacka i nadam se da cemo jos puno saradjivati. Poz!
Čista 10-ka za MAJSTORA Videna!!!
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Čista 10-ka za MAJSTORA Videna!!!
Zove me drugar pre neki dan i kaze narucio sam gitaru od Videna kopija strata, mi smo iz Cacka pa da znate o kojoj gitari je rec,decko je na nevidjeno narucio gitaru i vi ste poslali pouzecem, da ne duzim gitara je stigla, tako ste je zapakovli da nam je trebalo 20min da stignemo do nje
, konacno posle kopanja po kartonu, novinama, i cemu sve ne NASLI SMO JE! Na izgled sam pao istog momenta, ukljucili smo je u pojacalo i imao sam tu CAST, da je prvi probam posle 20-tak minuta sviranja jedino sto sam mogao da kazem je "ovaj covek nas je prevario ovo je FENDER STRATOCASTER !!!!!!!!!
Napravili ste izuzetnu gitaru, izgled, zvuk.... Svaka cast i puno USPEHA U DALJEM STVARANJU. Puno pozdrava iz Cacka i nadam se da cemo jos puno saradjivati. Poz!
Re: Cista 10-ka za MAJSTORA Videna!!!!!!!!!!!
Što volim da vidim zadovoljne ljude, pa i ako ih ne poznajem lično!
Puno uspešnih svrki sa Videnkasterom!!!
Puno uspešnih svrki sa Videnkasterom!!!
Nemojte ljudi.
Pomisliće neko da sam platio reklamu
Ima li nekih slika?
- sirac-šunka
- vragolan
Nije li to onaj strat koji je Viden vec pretstavio u svojoj temi... 
Ma nije potplaceno, ja sam samo realan da nije valjalo budite sigurni da bi vam rekao. Probao sam vise Mexikanaca, ovaj fender jede ih za dorucak (od ovih sto sam ja probao). Video sam sliku bas tog Fender negde na ovom forumu samo ne znam gde, vi ako imate postavite. Jos jednom: S vaka vam dala!!!!!! 
E i ako si platio,dobro si dao pareviden wrote:![]()
![]()
Nemojte ljudi.
Pomisliće neko da sam platio reklamu.
I ja isto,bas mi drago sto ste zadovoljniŠto volim da vidim zadovoljne ljude, pa i ako ih ne poznajem lično!
Jeste, to je ta.vbraca wrote:Verovatno je ovo ta gitara...
Da, da, da......

A jel smem da pitam koliko kosta jedno ovakvo zadovoljstvo? 
Posle ovakve reklame,ovo je sasvim očekivano pitanje!Funkomat wrote:A jel smem da pitam koliko kosta jedno ovakvo zadovoljstvo?
P.S.Bez zezanja,i mene ineteresuje!
Po mojoj slobodnoj proceni rekao bih 600-650 evra.Mada mozda gresim 
Pa lepo bi bilo...vbraca wrote:Po mojoj slobodnoj proceni rekao bih 600-650 evra.Mada mozda gresim
Možda jednog dana kad budem stekao IME
Gitara je prodata za 200 evra (taman za nabavke kojima ću završiti nove "projekte").
200 (slovima: DVESTA) evra?!
Kad covek rece koliko je odusevljen gitarom, ja sam odma' pomislio na cene od 600+ evra! Svaka vam cast, na radu i na ceni! Kad budem hteo gitaru sa singlovima, narucujem od Vas jednog ovakvog strata!
Kad covek rece koliko je odusevljen gitarom, ja sam odma' pomislio na cene od 600+ evra! Svaka vam cast, na radu i na ceni! Kad budem hteo gitaru sa singlovima, narucujem od Vas jednog ovakvog strata!