Zeleo bi da uzmem gitaru za oko 150 evra manje vise,i oko 50 evra za pojacalo ili procesor.Znam da nije mnogo para ali to je suma sa kojom ja raspolazem.
E sad to bi trebalo za mene da bude gitara na kojoj bi ucio teoriju ali i da sviram pesme nekih grupa koje slusam,a to su Steve Vai,Korn,Disturbed,Amon Amarth,Tool, soad itd.Vecinom rok i metal.Jos nesto,ne zelim da to bude neka pocetnicka gitara nego to da bude onako na duze staze.Izgled i nije toliko bitan,vecinom zvuk.
Nisam bio lenj pa sam trazio po internetu neke modele koje bi dosle u obzir.To su:
Aria XL-DLX
Aria mac 30
Yamaha pacifica
Od ove tri najvise mi se svidja Aria XL-DXL i po izgledu i po zvuku,ima onako lep jackson izgled.O aria xl-dxl nisam nasao nesto mnogo na forumu alu pretrazicu jos,i o mac 30 nema mnogo.Ali zato yamahu svi zivi hvale.Po onome sto sam ja cuo na youtube zvuk i nije nesto ali nisam gitaru video uzivo.Nisam nijednu od ovih gitara video i cuo uzivo posto ne zivim ni u jednom vecem gradu tako da nemam privilegiju da redovno navracam u bg ili neki veci grad.Zato i trazim vase strucno misljenje.

I ako nije problem za onih 50 evra(manje vise

Unapred hvala.