Pozdrav,ljudi! Ima li neko iskustva sa ovom gitarom,vredi li (oko 40 900din. u Music Media Centru),itd...ili je samo najobicnija daska?
Posto planiram novu gitaru,bio bih zahvalan za savet! Hvala unapred
Saveti o Ibanez Mick Thompson MTM2 gitari?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Nesto o IBANEZ Mick Thompson MTM2 gitarici,ako moze...
idi uzmi je probaj ako ti odgovara kupi ako ne jbg... ja sam hteo tu ali sam uzeo ipak jacksona warriora wrmg serije...
inace gitara ok zvuci jednio sto je ibanez slabija marka :/
- mislim_stvarno
Ibanez slabija marka?????
A da li je? OK nekome vise odgovara jedna a nekome druga gitara, ali kao marka, Ibanez je ipak jaci, pogledaj katalog,
-koliko poznatih i velikih gitarista svira ibanez (Vai, Satriani, Gilbert, i jos brdo ljudi);
-koliko modela ima ibanez, a koliko Jackson
-Ibanez ne pravi samo METAL gitare, imaju od akusticnih preko ekusticno-elektricnih, do elektricnih za mnogo razlicitije vrste muzike, imaju basseve, pojacala...
A da li je? OK nekome vise odgovara jedna a nekome druga gitara, ali kao marka, Ibanez je ipak jaci, pogledaj katalog,
-koliko poznatih i velikih gitarista svira ibanez (Vai, Satriani, Gilbert, i jos brdo ljudi);
-koliko modela ima ibanez, a koliko Jackson
-Ibanez ne pravi samo METAL gitare, imaju od akusticnih preko ekusticno-elektricnih, do elektricnih za mnogo razlicitije vrste muzike, imaju basseve, pojacala...
Zanimljiva izjava Cannibala... U ostalom, i da jeste slabija (a ibanez je vrlo popularna marka) da li treba gitaru da kupis zato sto je popularna ili zato se tebi svidja i lezi?
- DrGreenthumb
- MF veteran
Hehe, nikad nema onog smajlija sa kokicama kad ti trebaCannibal wrote:idi uzmi je probaj ako ti odgovara kupi ako ne jbg... ja sam hteo tu ali sam uzeo ipak jacksona warriora wrmg serije...