Ja imam od tih M-Audio Oxygen61 sto ti dodje isto to,samo sa dosta jos nekih dugmica i dzidza-bidza.
Pa ovako,ako ces da sviras samo neke akorde i tako to da komponujes onda je ok verovatno,ali ako ces da sviras klavir ja ti nebih to preporucio.
Naime,kad dobijes uredjaj,dirke su ok i sve. Sto sam je vise svirao to su postale neravnomerno "teske" i stvarno imam problema sa sviranjem jer neki tonovi onda izadju prejako,neki se ni ne cuju,a na svakoj petoj dirki (koju cesto koristim) se cuje feder kad je malo jace odsviram. Naravno,sve to moze naknadno u Cubaseu da se sredi ali ipak mislim da za sviranje klavira na tome to i nije bas neko resenje. Takodje,crne dirke su ocajno uradjene po mom misljenju jer ti treba jedno 3 puta vise snage da ih stisnes,kao da ih nesto koci. Znaci i pored mnooogo pokusavanja i zezanja sa onim sensitivity i tim sranjima,nisam uspeo da namestim,ili se ton "tresne" ili ga nema,tesko da ces uspeti nesto izmedju da uradis.
To je ono,moje misljenje,mozda je neko odusevljen ovom spravom,neznam...
Znaci,da se zakljuci: ne bih ti preporucio za sviranje klavira,ali cisto za "kucanje" akorda pesama i tako tih stvari je ok.