video sam, ali to nije u zvanicnom odeljku gde su efekti http://www.marshallamps.com/product_ran ... RangeId=18 ..verovatno je starija generacija..Baba Slim wrote:Nisi video link koji sam okačio u postu koji si citirao.Solomoon wrote:ja imam par marshallovih pedala..i generalno sam zadovoljan njima..ali ovaj chorus nisam nikad video..niti ga ima u redovnim ponudama..npr. u mitrosu imaju 8 pedala iz te serije, a nemaju chorus..cak ni na sajtu marshallovom..u tom odeljku su samo tih 8 standardnih http://www.marshallamps.com/search_resu ... rch=pedals
ili http://www.marshallamps.com/search_resu ... rch=pedals ..znam da su u regeneratoru stavili chorus..
klikni ovde
Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
- Dersu Uzala
Kod Thomasa, da.dweezil wrote:@Dersu di je ono slikano, jesi ono ti u pozadini?
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Evo da predstavim shta je zasad u lancu, imam jos i pro co rat kopiju, koju nosim kad sviram Vox-a, a ovaj put sam isprobavao pedale na bassmanu sa fender stratom, a pacov ne radi ok na bejzmenu, pa je izostavljen namerno
, . Inace ja nosim pedale van boarda zasad jer ne nosim uvek sve pedale, samo u zavisnosti od raspolozenja i potrebe, tako da ih ne redjam u bord i poshto mrzim strujne kablove na pedalama (cak i ranije dok sam imao bord, me je i taj jedan nervirao jako) onda koristim pedale na baterije, jedino ovaj KenMulti je digitalija i srche struju dosta, pa je na adapter...mada nju ne koristim cesto iako je volim. Verovatno sam udavio sa duzinom klipa, ali idite na preskok
U principu najvise sam radio test zbog Vintage Phasera koji je nova pjedala.

-
Jesi siguran da je flanger digitalan? Basiszt ima isti taki Ken Li™ phaser, zvuci prilicno analogno, a nesto i sumnjam da su tada pravili digitalne phasere i flangere. 

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
pa nisam neshto pretrazivao po netu, ali po brzini trosenja baterije bi se reklo, mada mozda treba nekad staviti neku alkalnu...Kill surf city wrote:Jesi siguran da je flanger digitalan? Basiszt ima isti taki Ken Li™ phaser, zvuci prilicno analogno, a nesto i sumnjam da su tada pravili digitalne phasere i flangere.

- Dersu Uzala
Em trosi stuju na baterije, em drzi nisko zice, em svira Femder pojacala (preteca Boogie-ja)...telac kao oblik jos i moze da prodje, nije ni meni stran. Pa ti bre samo jos da pocnes da shredujes i moj si djaknemanjavelimirovic wrote:...poshto mrzim strujne kablove na pedalama (cak i ranije dok sam imao bord, me je i taj jedan nervirao jako) onda koristim pedale na baterije...

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Eh, jbg, moram neki slowhand shred da nashtrebam, nisam ja za brzinu.Dersu Uzala wrote:Em trosi stuju na baterije, em drzi nisko zice, em svira Femder pojacala (preteca Boogie-ja)...telac kao oblik jos i moze da prodje, nije ni meni stran. Pa ti bre samo jos da pocnes da shredujes i moj si djaknemanjavelimirovic wrote:...poshto mrzim strujne kablove na pedalama (cak i ranije dok sam imao bord, me je i taj jedan nervirao jako) onda koristim pedale na baterije...![]()
![]()
.

Na forumu je pominjana pedala, i koliko se sećam rečeno je da je kopija Small Stone-a... Što se mene tiče, radi sasvim solidno, nadam se da će te služiti dobro.nemanjavelimirovic wrote:...U principu najvise sam radio test zbog Vintage Phasera koji je nova pjedala...

nemanjavelimirovic wrote:Jos samo neki fuzz opak da nabacim i neku analognu dileju i sa pjedalama sam zavrsio na neko vreme.![]()
Ako te zanima da probaš Behringerov VD400 (a da pri tome ne možeš da ga nabaviš), mogu ti dati da ga isprobaš na koliko god ti treba. Mana je jedino to što može samo do 300ms, to mu je max delay time, ali mu je super boja ponavljanja, jako sam zadovoljan kako radi. I da, koštala me je 20e, drugar doneo sa Thomann-a, što znači da je stvarno, ali stvarno jeftina pedala (a kvalitet je neosporan), samo da je uloviš.

- Dersu Uzala
Posto je naj(s)pos(v)ecenija tema....za moju bracu, sto da ne?
E, to, ako imate te Stratokastere, tako to treba da zvuci...okvirno....
dersu, moram ti priznati, da muzicki nikad nismo bili blizi

- whosyourdaddy
za sve shredere!
(upropastise pesmu ***** im mater'na)

Dersu Uzala wrote:Posto je naj(s)pos(v)ecenija tema....za moju bracu, sto da ne?

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
nemanjavelimirovic wrote:Jos samo neki fuzz opak da nabacim i neku analognu dileju i sa pjedalama sam zavrsio na neko vreme.![]()
Ako te zanima da probaš Behringerov VD400 (a da pri tome ne možeš da ga nabaviš), mogu ti dati da ga isprobaš na koliko god ti treba. Mana je jedino to što može samo do 300ms, to mu je max delay time, ali mu je super boja ponavljanja, jako sam zadovoljan kako radi. I da, koštala me je 20e, drugar doneo sa Thomann-a, što znači da je stvarno, ali stvarno jeftina pedala (a kvalitet je neosporan), samo da je uloviš.

Pa najlakse je da svrnem do tebe, ali znam da je frka da se nabavi u Crbiji, po me to brine. Generalno nemam nishta protiVu Behringer pedala, rade sasvim pristojno a cena im je realna skroz, cak i jeftina s obzirom na to shto se dobija. Naravno imaju oni i gomilu fijasko pedala, ali nisu jedini, ja sam probao par pedala drugih proizvodjaca koje su takodje uzasne i zvuce ko da ih je pravio neko ko se nikad nije dovatio gitare, no samo je izumeo neshto da radi kako tako..

strat i ovako lepo zvuci

Nemanja odlichno radi taj phaser
Za te pare i vishe nego upotrebljivo. Uzhivaj!