njega treba shvatiti, on je vise od muzicara, to je intelektualacluka000 wrote:Odlican gitarista slusao sam ga u par navrata al jednostavno mi ne ulazi u usi.... mozda nekog lepog dana mi se svidi ....
Rambo Amadeus
Moderator: Trooper
Re: Rambo Amadeus
Treba da cujes i originalnu verziju benda od kojeg je uzeo tu temufriedman wrote:Rambo vozi kamiJon, Rambo vozi, šalta, vozi... (Ko je slusao F.A.P. Masinu, shvatice)
Inace, odlican gitarista i tekstopisac!

Aj baci neki link ako te ne mrzi.Djole KSR wrote:Treba da cujes i originalnu verziju benda od kojeg je uzeo tu temufriedman wrote:Rambo vozi kamiJon, Rambo vozi, šalta, vozi... (Ko je slusao F.A.P. Masinu, shvatice)
Inace, odlican gitarista i tekstopisac!

Nema na netu nista od njih. Svirali su devedesetih, mi fanovi  imamo neke zive snimke. Loseg su kvaliteta, treba da sredimo, procistimo i sl. pa cemo staviti na net. Inace, u pitanju je agro rock bend Hrapavost kore, ukucaj na youtube hrapavost kore - strujno kolo, to svira neki lik, nemam pojma ko je, nije clan benda. Preslusaj cisto da naslutis kakvi su to likovi
  imamo neke zive snimke. Loseg su kvaliteta, treba da sredimo, procistimo i sl. pa cemo staviti na net. Inace, u pitanju je agro rock bend Hrapavost kore, ukucaj na youtube hrapavost kore - strujno kolo, to svira neki lik, nemam pojma ko je, nije clan benda. Preslusaj cisto da naslutis kakvi su to likovi

imamo neke zive snimke. Loseg su kvaliteta, treba da sredimo, procistimo i sl. pa cemo staviti na net. Inace, u pitanju je agro rock bend Hrapavost kore, ukucaj na youtube hrapavost kore - strujno kolo, to svira neki lik, nemam pojma ko je, nije clan benda. Preslusaj cisto da naslutis kakvi su to likovi
  imamo neke zive snimke. Loseg su kvaliteta, treba da sredimo, procistimo i sl. pa cemo staviti na net. Inace, u pitanju je agro rock bend Hrapavost kore, ukucaj na youtube hrapavost kore - strujno kolo, to svira neki lik, nemam pojma ko je, nije clan benda. Preslusaj cisto da naslutis kakvi su to likoviRe: Rambo Amadeus
B ton   

Da se pitam ja bih oseko sve sume

Da se pitam ja bih oseko sve sume

ja ga poznajem, moj cale je njegov drug iz detinjstva, i svirao je seksofon na 'hipisizik-metafiziku'...
ne volim previse njegov rad, ali sam isao na par noci, npr "Dado Topic, Rambo & Vlatko Stefanovski trio"...odusevio sam se i s njim, izmedju ostalog. predobra svirka 

a i kao covek je dobar. sprda se coek, moze mu se

ne volim previse njegov rad, ali sam isao na par noci, npr "Dado Topic, Rambo & Vlatko Stefanovski trio"...odusevio sam se i s njim, izmedju ostalog. predobra svirka

a i kao covek je dobar. sprda se coek, moze mu se
'druze ja sam haker sa balkana ugradujem vam u windows 32-bitni sistem'!!!!!!!!!!!!!!!

ko to kuca na moj vindouz tako? zar vi momci ne znate polako?

zvucnjak wrote:'druze ja sam haker sa balkana ugradujem vam u windows 32-bitni sistem'!!!!!!!!!!!!!!!

najaci stih!
8=====)
Reci mudrosti negde sa pocetka karijere... Iz spomenara starog dobrog RTS 90ih... Svaka preporuka!   

http://www.youtube.com/view_play_list?p ... 6C65A59F88

http://www.youtube.com/view_play_list?p ... 6C65A59F88
jedna od najacih.........zvucnjak wrote:'druze ja sam haker sa balkana ugradujem vam u windows 32-bitni sistem'!!!!!!!!!!!!!!!

Sta je bilo na kraju sa tim platanima?

pa nista, posekli ih

jeste dobar muzicar,nema sta. ali mu je stil fuuujjjjj...
nisam nesto u fazonu; jedem sarmu,prdim i ja sam sa balkana itd...
jedina stvar koju je uradio i da kazem da je jako dobra (+ jazzy svirke)
tekst sam naucio jos u 6 razredu osnovne i danas ga znam.
ozbiljna stvar - metal

nisam nesto u fazonu; jedem sarmu,prdim i ja sam sa balkana itd...
jedina stvar koju je uradio i da kazem da je jako dobra (+ jazzy svirke)
tekst sam naucio jos u 6 razredu osnovne i danas ga znam.
ozbiljna stvar - metal

A nije ni Rambo u tom fazonu, rekao bih.nisam nesto u fazonu; jedem sarmu,prdim i ja sam sa balkana itd...