Moderator: Trooper
E bogami i ja bi to volio. Na njih ne bi zalio ni pareMishica wrote:E kad bi dosli u Srbiju
Taj rad!VoxPopuli wrote:No sikiriki, ne bi ni ja imao s kim. Nasli bi se nas dvojica i onako bluzerski se oblokali
Da, bas tako. Bas sam juce s bratom pricao o tome. Mada, mislim da mnogo zakeraju i kad je zvuk u pitanju, a ova sranja su tu da zacine, onako pride.Od Radiohead-a u Srbiji nema nista..em nam fale pare, njihova festivalska cena je oko milionceta..a drugo, zakeraju uzasno mlogo, ne u smislu rider liste vec tipa neki ekoloski standardi mesta gde treba da se odrzi koncert..sve u svemu, jedino sto se moze videti od Radiohead-a u Srbiji na nekoj velikoj bini je spot All I nEed koji se pustao oko ponoci na main stage-u proslog exit-a..
Oni su odavno u tom filmu,cini mi se...vec posle 'OK computer' su usli u to zvezdano sranje...a kad ih vidim na bini (na YT,ne zaista na koncertuUglavnom, i oni su podlegli zvezdanom kompleksu, samo na drugaciji nacin, nazalost.
Izgleda da nema imunih na to (kad je pop muzika u pitanju).
Mislio sam na ovo,izvinjavam se sto nisam bio dovoljno jasan...moja greskai naravno da niko ne sme da se priblizava opremi, nije to koncert Biohazarda, sta tu ima ko da trazi na bini ako ne svira
Nisam komentarisao da bih nekog fana ubedjivao da su foliranti,ja ih smatram jednim od najbitnijih bendova danasnjice,ali su za moj ukus previse pretenciozni...kako bih rekao.O genijima sve najbolje,hehe...ali malo ga preterase,po mom misljenju.Out of all the members of the band, Jonny is probably the one who creates the sounds that are most distinctly Radiohead.Jonny is quite secretive about the effects he uses and the order in which they are connected as he does not want to let out too many trade secrets.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest