Block Out
Moderator: Trooper
Re: Block Out
pa dobro, može i tako.. mada ni bes nije dobra stvar. u meni ekstremna muzika amplifikuje nivo zena, iako su agresivni zvuci u pitanju, reakcija na muziku nije nimalo agresivna, bar kod mene.
Pa i kod mene. Ono... 'mentalna' agresija me smiri, ne osecam potrebu da je fizicki ispolajvam
to sam im i ja rekao, ali ne slušaju
uvek više volim da čujem indiru unazad ili obskuru unapred
uvek više volim da čujem indiru unazad ili obskuru unapred
to je ono srbija stajl - "rokenrol je mrtav, kod nas samo grand", a kad krene neko da radi bilokakvu muziku odmaće se naći neko da im se isere po tome
mojo wiseass hint of the day:
playing in the garage kicks ass, but it don't make a living
mojo wiseass hint of the day:
playing in the garage kicks ass, but it don't make a living
miodrage wrote:блок аут је срање.

Totalno si u pravu. Pozz
oni su bend koji ne možeš da pomešaš sa nekim drugim bendom nikad...imaju koliko-toliko svoj zvuk, koji je manje-više unikatan i, kao što rekoh, prepoznatljiv.
mislim, ni meni se ne sviđa koliko Vranjković zna da se prosere, ali to nije razlog da ih mrzim ili da omalovažavam njihov rad govoreći potpuno samouvereno da su oni sranje.
mislim, ni meni se ne sviđa koliko Vranjković zna da se prosere, ali to nije razlog da ih mrzim ili da omalovažavam njihov rad govoreći potpuno samouvereno da su oni sranje.
ПИТАИ СУАДА
Poseti podforum sa slikama lil onaj o nu metalu, tamo su takvi.
Re: Ptianje
Pitaj Danila iz Consecration-a da li bi svirao u Consecration tribute bendu.Bobouch wrote:Pozdrav ljudi. Nisam siguran da li ovde reba da pitam, ali pitacu. Zanima me da li je neko zainteresovan da svira autorske stvari slicne Block Outu, Bjesovima, Consecration i sli?
Slusao ih jedared live. Tek popusio dobru biljku i ono, posle sat vremena bio sam down to the bottom. Mislim, kul mi je taj ambijentalni/pink flojdovski metal ili sta je ovo vec, sa aranzmanske strane. Bas sam se udubio u trip i pokusao da ih skontam. Ono, velika bina, dobar zvuk, cujes svakoga lepo, kilogram efekata.. bili su mi zanimljivi. Ipak, previse depre, (Darkwood mi je posle legao kao melem) disonance, sigurno ne bih mogao da slusam to svaki dan. Bat dec dzast mi.
ни сам Врањковић не може то да слуша сваки дан.