aaaaa ... samo nemoj da se sokiras.. i da si gladanL4t3r4lu5 wrote:![]()
![]()
@strugo88 Znači: uzdah, kao... u šoku.

Moderator: Trooper
aaaaa ... samo nemoj da se sokiras.. i da si gladanL4t3r4lu5 wrote:![]()
![]()
@strugo88 Znači: uzdah, kao... u šoku.
To je refleksija globalnog trenda, procesa gde metode i strategije manipulacije postaju sve sofisticiranije, kritički duh sve tromiji, konformizam kategorički imperativ a etika tek puka akademska disciplina... Bojim se da se obistinjuju reči da nas je 20. vek naučio da živimo bez boga, a da će nas 21. naučiti da živimo bez smisla...Frostensen wrote:Tuzna prica blablabla... Ja ne razumem to, ovo, sto se kod nas naziva scenom i muzikom.
Да, са овим се у потпуности слажем. О Горибору не могу да причам будући да не познајем њихов опус, али претпостављам да сам укапирао о чему причаш. Постоји много тога што је више концепт него музика и врло је очигледно да постоје јаки кланови који одржавају такво стање. Такође је ту и много дрвених адвоката, сви би да објашњавају неки виши смисао. Можда је ово став некога ко је заробљен у прошлости, али ја чврсто верујем да креативни израз треба да говори сам за себе, и да је промашена поента ако тај израз захтева бескрајна тумачења и обимну идеолошку потпору за чије је писање потрошено више времена него на пробе пред наступ. Јасно ми је да је креативни израз који је настао пре више векова за нас понекад далек, и да је потребно да се информишемо о контексту, али када савременик не успева да понуди ни неке овлашне назнаке форме, а уста препуна објашњавања суштине - то је врло, врло опасно.Frostensen wrote:Davno pre njih bi i E-Play. Neko neartikulisano sricanje samoglasnika u mikrofon. Pa znas kad bi izasli iz podruma da im frontmen nije zensko i da ima "Znam sta radim" pozu sa basom? To su opasne stvari.
Па да. Само ми реци зашто је то препрека да неко искрено пренесе свој утисак?alfonso wrote:ako je tebi nesto lose,nekom drugom nije... kakvu god muziku pravio i sta god uradio,nacice se neki lik na netu da napise o tebi nesto ovako kao ti o Goriboru
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest