Pry
Moderator: Trooper
Re: Pry
FUCK YEAH!!!
Necu izdrzati vise od mesec dana bez novog albuma. Kako napreduje potraga za izdavacem?

Necu izdrzati vise od mesec dana bez novog albuma. Kako napreduje potraga za izdavacem?

Zoli ubica...
Doyle, izvini što tek sad odgovaram, ali iz nekog razloga mi nisu stizala obaveštenja o novim porukama...
Radimo na potrazi za izdavačem punom parom, kao i na još milion stvari pored samog snimanja albuma.
Evo još jednog snimka iz Studija M, kao i drugog izveštaja sa snimanja. Uskoro će biti i snimci nekih novijih pesama.
Doyle, izvini što tek sad odgovaram, ali iz nekog razloga mi nisu stizala obaveštenja o novim porukama...
Radimo na potrazi za izdavačem punom parom, kao i na još milion stvari pored samog snimanja albuma.
Evo još jednog snimka iz Studija M, kao i drugog izveštaja sa snimanja. Uskoro će biti i snimci nekih novijih pesama.
Opet ja, donosim vam neke manje-više friške snimke malo novijih pesama (ovogodišnji nastup u emisiji "live shot"). Prva nešto laganija, druga dinamičnija. Za svakog po nešto. 
Album fino napreduje, hvala na pitanju. Danas drugi dan snimanja vokala. Odradimo to, smiksujemo, pa se vidimo na nekoj promo svirci.
Inače, ovih dana imamo i neke svirke:
19.11.2011. Rusinski dom, Novi Sad - Svirka sa slovenačkim bendom Zircus
22.11.2011. Studio 6, Beograd - Superfinale Demo Mastersa Radija 202

Album fino napreduje, hvala na pitanju. Danas drugi dan snimanja vokala. Odradimo to, smiksujemo, pa se vidimo na nekoj promo svirci.

Inače, ovih dana imamo i neke svirke:
19.11.2011. Rusinski dom, Novi Sad - Svirka sa slovenačkim bendom Zircus
Vidimo se!Zyel wrote:...

Kako sam se provukao pored obezbedjenja, svaka mi čast, lik mi se i kad sam izlazio javio, ko zna šta je on mislio da sam ja.doyle777 wrote:Vidimo se!Zyel wrote:...

Elem, svirka je bila ŠUBUUUUUM, ŠUUUUBUUUUUUUUM!

Jes' da vas prvi put slušam, i da moje mišljenje nije uopšte objektivno, ali... ŠUUUUUBUUUUM! Tool jebe Alice In Chains.

P.S. Filip je moj novi pevački idol, jebeš Maynarda i Staleya.

Btw, Indigo Eyes - vaša najbolja stvar do sad!

Evo još nekoliko komaTa u spoileru.doyle777 wrote:Spoiler:

Spoiler:

Jesam smarač - čet'ri posta za redom.
[youtube]7gWf5c6KEic&feature=g-u[/youtube]
Pry u Gruvanju.

[youtube]7gWf5c6KEic&feature=g-u[/youtube]
Pry u Gruvanju.

Slobodno... Pravljeno je za sve koji vole Pry i vašu muziku, zato sam ih i postavio ovde.Zyel wrote:Kul su wallpaperi. Ako nemaš ništa protiv, napravio bih na našoj stranici na fejsu jedan folder i turio ih tamo.

Al' Lejk dvojka razvalio! 

\m/