Moderator: Trooper
Slazem se s konstatacijom - jedan od malobrojnih americkih mainstream sastava koji rade kvalitetan crossover - alternativa 5 + apsolutno sam odusevljen kako se sve vise okrecu svojim uticajima i uspevaju da prevazidju sve prepreke na kojima tavore ostali mnogo izvikaniji sastavi tipa Korn i slicni...AllHopeIsGone wrote:Nadam se da mi niko nece zameriti sto sam ih stavio u alternativu, a ne u nu-metal ili nesto slicno. Ne mogu bas da objasnim zasto su mi omiljen bend, al' jednostavno jesuPa ako neko hoce nesto da doda na ovu temu, rado ce biti pazljivo saslusan
Da, istina. Paralelu izmedju Korna i Deftones-a uvek navodim kao primer za bendove koji su poceli da rade u isto vreme, koji su pokusali i uglavnom uspevali da urade nesto drugacije, ocigledno dve talentovane skupine mladica.. i onda dok jedni sami sebi saplicu vremenom sve vise i prave sablon od muzike koja bi trebalo da bude sve samo ne to, drugi su ako ne sve bolji onda bar uvek drugacije kvalitetni, noviZ*Z*Z wrote: Slazem se s konstatacijom - jedan od malobrojnih americkih mainstream sastava koji rade kvalitetan crossover - alternativa 5 + apsolutno sam odusevljen kako se sve vise okrecu svojim uticajima i uspevaju da prevazidju sve prepreke na kojima tavore ostali mnogo izvikaniji sastavi tipa Korn i slicni...
Carski!!FoKuZ wrote:Mogu da kazem da moj bend radi prerade Deftonesa i mogu da kazem da su oni (naravno po meni) tesko sranje
Pevanje je ocaj, gitara je ocaj, bubnjevi su ocaj... sve mi je ocaj. To je neki nu-metal/alternativa ali je misliiiim![]()
Volim da sviram Deftonese jer mogu bas da se uzivim i lupam sve redom, i ako pogresim u pesmi nece da se primeti hahaha
Eto to je moje misljenje o ovom bendu
Sjajno ! ! !Duane wrote:[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/46izZS3qT4E&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/46izZS3qT4E&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
The_Art_Of_Despair wrote:vecita su mi inspiracija!!!
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest