Stanko wrote:Meni je juce covek iz mix musica objasnio da oni uzivo ne sviraju, vec da idu matrice, i da je on licno video iza bine ljude, koji vrte semplove na kompovima...

Moderators: dejankuki, Trooper
Stanko wrote:Meni je juce covek iz mix musica objasnio da oni uzivo ne sviraju, vec da idu matrice, i da je on licno video iza bine ljude, koji vrte semplove na kompovima...
Znaci zato ponekad imam utisak da se cuju dve gitare,a jedan Billyguv'nor wrote:Stanko wrote:Meni je juce covek iz mix musica objasnio da oni uzivo ne sviraju, vec da idu matrice, i da je on licno video iza bine ljude, koji vrte semplove na kompovima...
Ma da ispasce da su bradonje u rangu prevaranata kao sto su Milly Vanilly.....Stanko wrote:Meni je juce covek iz mix musica objasnio da oni uzivo ne sviraju, vec da idu matrice, i da je on licno video iza bine ljude, koji vrte semplove na kompovima...
bas on...Haralampije wrote:'el to rekao onaj cuveni sreder koji tera potencijalne musterije?Stanko wrote:Meni je juce covek iz mix musica objasnio da oni uzivo ne sviraju, vec da idu matrice, i da je on licno video iza bine ljude, koji vrte semplove na kompovima...
nije ih sramota te sede bradeStanko wrote:Pa da, pozeri bradati![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest