pfft..svašta..pisac wrote:Dok ovaj plavusan svira blues,tesko da ce neko dobiti ocenu najboljeg zivog BLUES gitariste...plus,ima argumente,plus ima istoriju-Allman-e...

Moderators: dejankuki, Trooper
pfft..svašta..pisac wrote:Dok ovaj plavusan svira blues,tesko da ce neko dobiti ocenu najboljeg zivog BLUES gitariste...plus,ima argumente,plus ima istoriju-Allman-e...
RF je džinijus, ali je malo odlepio od bluesa i otplivao ka jazz pučini, i mislim da se tamo i udavio..nenadg wrote:Roben Ford ol d vej.
Ma hajte, molim vas...nenadg wrote:Roben Ford ol d vej.
djomla wrote:zaboravljamo neke ljude, ha?
ja bih rekao da si se ti uhvatio Almana..što je kao ok, ali na njih je bre odavno popadala prašina..pisac wrote:Warren je svirao,naravno,u Allman-ima,a svirao je i u Beloj kuci na nekom jam-u,sa Jef Beckom,B.B.Kingom valjda,Buddy Gay-om i Mick Jagger-om,u cast necega,ne znam cega vise...I'd rather go blind,neka manifestacija pred Obamom i njegovom zenicom.Da,i Buddy Gay jos uvek svira i nastupa,cistokrvni bluzer sa pedigreom,plava krv bluza,a mi se uhvatili za Bonamassu...
Daj Pisac, gde nadje Badi Gaja. Pa taj nikada nije znao da svira, nije bio ni neki posebni autor. Nabroj mi neki njegov hit koji je toliko popularan?!? Više je bio kao neki sinonim za crnački bluz, isto kao i pola ostale čikaške scene. A da ih postaviš zajedno na binu čula bi se samo ritam sekcija a oni bi nabadali po koji ton. Slušaj par poslednji halbuma Badi Gaja, ispeglani, perfekt bluz, ali gitare ne svira on, tako ti je to u zivotu.pisac wrote:Ne kazem da je J.B.los,naprotiv.Ali najbolji zivi blues gitarista,to je titula koju treba zasluziti.Kroz istoriju.Svejedno,Warren izvanredno peva.Iskreno,i izgleda bluzerskije nego ovaj student,Bonamassa.Ne zaboravi Buddy Gay-a...nije mlad,ali je ziv.Crni bluzer koji svira samo bluz,i to ono-pravi bluz...vec vise od 60 godina.Louisiana,brother...peace.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest