Gary Moore
Moderators: dejankuki, Trooper
- Wild Child
Re: Gary Moore
i ja bih mogao!
- Rock`n`Roller
- MF veteran
Gary Moore - Essential Montreux (2009) Box set od 5-6 discova.Samo blues i do sada neki ne objavljeni live snimci.
Zar to nije Izlazak iz harema?Duane wrote:bice kul kad odcvira ulazak u harem unazad...
ne brate, to je drugo, izlazak iz harema je lako odsvirati, ulazak u harem unazad je zajebano, ne mozes da izjednacavas.
kad neko svira izlazak iz harema, to mozda zvuci isto kao ulazak u harem unazad, ali je zapravo obicna kompozicija koju sviras normalno. kad sviras ulazak u harem unazad, to je vec nesto, jer ti sviras kompoziciju unazad.
kad neko svira izlazak iz harema, to mozda zvuci isto kao ulazak u harem unazad, ali je zapravo obicna kompozicija koju sviras normalno. kad sviras ulazak u harem unazad, to je vec nesto, jer ti sviras kompoziciju unazad.
- mislim_stvarno
jbg...
A, strasno... ovaj je imao muda i mast u prstima. 

[youtube]Ls4XhI8zmsU&feature=related[/youtube]
Nemam reci.. Meni jedan od najomiljenijih 

E, bas to... Taj sam izraz i iskoristio za njega, kad sam ga pomenuo pre neki dan...guv'nor wrote:Sirovina, u najpozitivnijem kontekstu reči.
Jbg, taj, sad vec otrcani album (SGTB), bio je jedna od prvih ploca koju sam kupio... i jedan od prvih ozbiljnijih susreta sa masnim i strasnim solaziranjem...
nemogu da verujem!
RIP GARY!
RIP GARY!
Ko zna sta je sve jos moglo od njega da se cuje... Jos uvek se tesim da je u pitanju neka greska...
- Rock`n`Roller
- MF veteran
U jebote