Što ne znači da nije troo
znaci da je false;ssmc wrote:Nisu baš fejck mentoli...on to više razrađuje na misaonom nivou....dođe nu slično kao masturbacija....
Što ne znači da nije troo
Ivinci wrote:čekaj sad neko mora da ima opasana dva uzija i tri bombe za pojasom, da su ga karali u ćuzi, da pljačka radnje posle 12 noću i da ima toliko gelera u sebi da više nikad ne sme da ide ni blizu aerodromske kontrole kako bi stekao pravo da piše stihove ili pravi pesme??
lično ga poznajem i znam da nije neki nafuran tip ili neki gangsta wannabe nego je baš gotivan lik, jednostavno ima smisao da napiše dobre stihove
završava pravni fakultet a u slobodno vreme se igra rimama
kakve bolesti? O.D.-ovao je..bokicasa wrote:video sam da je neko pisao o moskriju i prti bg-u.Ocu da vam kazem da nisam video ludjeg coveka od moskrija,tj. pokojnog davora..igrali smo basket redovno,a on nas je sve uveseljavao svojim rimama i glupiranjem,vec pred kraj se videlo da pati od neke bolestine i da se raspao totalno,al ipak,svima je bilo krivo kad je umro...dok sam bio manji,jelte sad imam 2 metra i 100 kila,znao je da me uhvati i da me nosi kroz kraj naopacke,i tako celu noc muci nas 2-3...sve u svemu,strasan lik,strasan mc,steta sto je izgubio sebe i zivot tako rano..
zato shto sam upoznao tog lika pa da vidim dal si to ti...Ivinci wrote:?? basista ??
ne, zasto pitas?
HeatMan wrote:kakve bolesti? O.D.-ovao je..bokicasa wrote:video sam da je neko pisao o moskriju i prti bg-u.Ocu da vam kazem da nisam video ludjeg coveka od moskrija,tj. pokojnog davora..igrali smo basket redovno,a on nas je sve uveseljavao svojim rimama i glupiranjem,vec pred kraj se videlo da pati od neke bolestine i da se raspao totalno,al ipak,svima je bilo krivo kad je umro...dok sam bio manji,jelte sad imam 2 metra i 100 kila,znao je da me uhvati i da me nosi kroz kraj naopacke,i tako celu noc muci nas 2-3...sve u svemu,strasan lik,strasan mc,steta sto je izgubio sebe i zivot tako rano..
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest