pomoc oko benda
Moderator: Critical
Ja sam sa drustvom napravio neki bend, imamo sinisajzer, dve gtare, sviramo kod mene u sklonistu,fale na bubnjevi...To i nije neki problem ovaj moj drug gitarista nece da uci osnovu, on oce samo pesme, a bez osnove nema ni pesama ni nicega...I ne znam kao da ga nateram da daje ritam nogama, on to ne mora ako ima ritam pesme u glavi, isti je kao ja u pocetku...
Last edited by Djura on 18 May 2007, 21:34, edited 1 time in total.
Kakav post...Djura wrote:Ja sam sa drustvom napravio neki bend, imamo sinisajzer, dve gtare, sviramo kod mene u sklonistu,fale na bubnjevi...To i nije neki problem ovaj moj drug gitarista nece da uci osnovu, on oce samo pesme, a bez osnove nema ni pesama ni nicega...I neznam kao da ga nateram da daje ritam nogama, on to ne mora ako ima ritam pesme u glavi, isti je koa ja u pocetku...

Nije mi jasno kako si "ukomponovao" ove 3 recenice(pogotovo poslednju) ali su za cepanje do suza...

Re: pomoc oko benda
a jbg jedino shto ti mogu reci je sretjno u potrazi jer koliko ja ljudi znam svi oce da sviraju bubnjeve a kad chuju kolko je to love neshto jako brzo odustanu