Oglasi vezani za davanje casova
Moderator: Critical
- KnightOfDoom
- Site Admin
Oglasi vezani za davanje casova
Samo u ovoj temi je dozvoljeno postavljati oglase za individualne casove pevanja ili nekog instrumenta. Nije dozvoljeno reklamirati privatne skole.
Oglasi van ove teme nece biti spojeni sa ovom temom. Bice obrisani bez razmisljanja.
Lepo bi bilo i da "djaci" podele sa ostalima iskustva i impresije u ovoj temi. Kod koga vredi ici na casove, kod koga ne i sl.
Oglasi van ove teme nece biti spojeni sa ovom temom. Bice obrisani bez razmisljanja.
Lepo bi bilo i da "djaci" podele sa ostalima iskustva i impresije u ovoj temi. Kod koga vredi ici na casove, kod koga ne i sl.
- Mr. Sick Mick
Re: Oglasi vezani za davanje casova
Casovi usne harmonike.
Osnovi muzicke teorije, tehnike sviranja, odrzavanje instrumenta, napredne tehnike sviranja.
Casove drzim kod vas. Samo u okviru grada Beograda.
Kontakt telefon: 064/267-36-59
Osnovi muzicke teorije, tehnike sviranja, odrzavanje instrumenta, napredne tehnike sviranja.
Casove drzim kod vas. Samo u okviru grada Beograda.
Kontakt telefon: 064/267-36-59
Tražim časove gitare, online preko Skypea
Tražim iskusnog učitelja gitare za online časove (npr. Skype).
Zanima me rok, bluz i klasika, električna i akustična gitara, sa muzičkom teorijom.
Trenutno sam negde između početnog i srednjeg nivoa, ali jako neizbalansirano i šareno.
Zainteresovan sam za dugoročniju saradnju, jedan do dva časa nedeljno. Očekuje se pouzdana Internet veza.
Plaćanje u Beogradu u gotovini, unapred.
Zanima me rok, bluz i klasika, električna i akustična gitara, sa muzičkom teorijom.
Trenutno sam negde između početnog i srednjeg nivoa, ali jako neizbalansirano i šareno.
Zainteresovan sam za dugoročniju saradnju, jedan do dva časa nedeljno. Očekuje se pouzdana Internet veza.
Plaćanje u Beogradu u gotovini, unapred.
Student akademije drzi casove solfedja i teorije (Novi Sad i okolina).
Kontakt:
064 246 71 72
dragana.paunovic23@gmail.com
PS: Casove ne dajem ja, ocigledno. Postavljam oglas za nekog drugog.
Kontakt:
064 246 71 72
dragana.paunovic23@gmail.com
PS: Casove ne dajem ja, ocigledno. Postavljam oglas za nekog drugog.
Solfeggio, teorija, klavir, solo-pevanje
Drzim casove gorenavedenih (i mozda jes necega, sto zatreba (harmonija, oblici, itd . . .)). Studiram FMU, zavrsio sam 3 odseka srednje skole Stankovic. Javite se, za dogovor. 061/2170909
Casovi Bass GItare - Rock,Pop,Funk......
pop,slap,tap....
dvocas-800
063 253 533
pop,slap,tap....
dvocas-800
063 253 533
Časovi solfeđa, teorije muzike i harmonije.Beograd.Moguća konsultacija i online (skype, mail) Profesor sa iskustvom, magistar muzike.Cena 10 evra jazzymgagic@gmail.com 061/6207190
Držim časove gitare početnicima u Nišu; fleksibilan program rada, u zavisnosti od interesovanja. (Rock/Blues/Metal...)
Cena: 400din
Cena: 400din
Časovi bas gitare
sviram bas 17 godina, pedagogijom se bavim poslednjih 6 godina. obrađujem većinu aktuelnih tehnika sviranja bas gitare (finger, slap, tapping... ), teoriju, harmoniju, stilove... časovi su prilagođeni nivou znanja polaznika i njihovim ambicijama.
*sarađivao sam sa velikim brojem poznatih muzičara (Zana, Kiki Lesendrić, Đorđe David, Operacija trijumf, Nataša Bekvalac, Saša Lokner, Ana Milenković...) što u studiju što na nastupima. trenutno sviram bas u grupi GITARSI.
http://www.youtube.com/watch?v=AfMSp1kT7W8 GITARSI
http://www.youtube.com/watch?v=Hfgg2DoCzEg Ana Milenković
za sve dodatne informacije pišite na
nikolicau@hotmail.com
pozdrav
*sarađivao sam sa velikim brojem poznatih muzičara (Zana, Kiki Lesendrić, Đorđe David, Operacija trijumf, Nataša Bekvalac, Saša Lokner, Ana Milenković...) što u studiju što na nastupima. trenutno sviram bas u grupi GITARSI.
http://www.youtube.com/watch?v=AfMSp1kT7W8 GITARSI
http://www.youtube.com/watch?v=Hfgg2DoCzEg Ana Milenković
za sve dodatne informacije pišite na
nikolicau@hotmail.com
pozdrav
Privatni časovi
Dajem časove solfeđa, teorije muzike, harmonije, muzičkih oblika i solo pevanja, svim uzrastima. Diplomirani muzički pedagog.
Beograd
tel: 0603240805
Beograd
tel: 0603240805
-
Studentkinja FMU daje casove klavira, solfedja i teorije muzike.
Priprema ucenika za prijemne ispite za muzicko zabaviste, nizu, srednju skolu i fakultet.
Pruzanje pomoci pri vezbanju, rad na poboljsanju tehnike sviranja i razumevanja dela.
Poseban program za decu koji nemaju muzicko obrazovanje, a zele da ga steknu van muzicke skole.
Napredan kurs za starije koji zele da nauce osnove sviranja klavira.
Pospesite kreativnost svoje dece, naucite i Vi nesto novo!
Marija 064/4074-808
Priprema ucenika za prijemne ispite za muzicko zabaviste, nizu, srednju skolu i fakultet.
Pruzanje pomoci pri vezbanju, rad na poboljsanju tehnike sviranja i razumevanja dela.
Poseban program za decu koji nemaju muzicko obrazovanje, a zele da ga steknu van muzicke skole.
Napredan kurs za starije koji zele da nauce osnove sviranja klavira.
Pospesite kreativnost svoje dece, naucite i Vi nesto novo!
Marija 064/4074-808
Gitara casovi pocetbicima klasicne estradne pop i rok muzike u centru BG samostalno sa licencnim profesorom gitaristom Zoranom, 700 dinara 90 minuta, note akordi ritmovi melodije, www.gitara-zoran.i8.com 0605133611
Nije mi jasno koja je prava cena casa/dvocasa kod profesora Danculovica, ti navodis 700 din dvocas, a u raznim oglasima pise 700 din 60 minuta .branko88 wrote:Gitara casovi pocetbicima klasicne estradne pop i rok muzike u centru BG samostalno sa licencnim profesorom gitaristom Zoranom, 700 dinara 90 minuta, note akordi ritmovi melodije, http://www.gitara-zoran.i8.com 0605133611
Koja cena je prava ?
http://www.foxoglasi.com/Gitara-klavija ... 11902.html
Pocetnicima pop rok i estradne muzike casovi u cntr BG sa licencnim profesorom Zoranom 700 din 60 minuta, 0605133611.
http://www.netoglasi.org/detail.php?id=4078
Pocetnicima u centru BG pop rok i estradne muxike samostalni sa licencnim profesorom Zoranom 700 din 60 minuta,0605133611, zdanculovic@verat.net
ja sam placao pre skoro 2 meseca 600 din sat vremena mada covek nikad nije gledao na sat tacno da traje cas sat,mei je obicno trajao sat i 15-20 minuta a sad dal on naplacuje sat i po 700 din ili samo sat ne znam,pozovi njega pa vidi,kod njega se rade ritmovi i akordi uglavnom,sviras na akusticnoj gitari,sta znam ja sam isao kod nekog branka trajcevica ima kod slavije stan i tu drzi casove i placao sam mu 1200 za sat i 15 i nista nisam naucio,ja ga pitam nesto on zeva kroz prozor i covek me pitao sta oces da ti odsviram kao da vidis sta ja sve znam,ovaj nije takav,probaj sam pa vidi dal ti odgovara zoran a ovog branka izbegavaj u sirokom luku jer covek ne zna da objasni
Skolovani i profesionalni pevac drzi privatne casove pevanja.
Pokazujem dokazane metode, tehniku, disanje, estradno pevanje, savremene stilove.
Po zelji dostupno je vezbanje u studiju.
*Cene: Dvocas 10e, cas 5e.
Moj kontakt telefon je 064/2-333-952
Pokazujem dokazane metode, tehniku, disanje, estradno pevanje, savremene stilove.
Po zelji dostupno je vezbanje u studiju.
*Cene: Dvocas 10e, cas 5e.
Moj kontakt telefon je 064/2-333-952