Moderators: dejankuki, Reverse
Kako se jacaju ti misici?Duane wrote:fora je sto manje udaljavati prste i jacati te misice koji zaustavljaju, tojes vuku k'nagore, tako se dobiva brzina, sto manji pokreti i sto brzi, sto je logicno ne?
Jes', pa da završim kao Šumansinisake wrote:Probaj ti one tegove za prste.
http://muzicki-forum.com/forum/viewtopi ... i+za+prste
To bi trebalo da pomogne...
kontinuiranim vezbanjem... kao i svaki drugi misici... neradis jedan dan po 3000 trbusnjaka, pa umres te nemozes da radis 10 dana nista, nego radis sta ja znam po 300 dnevno u seriji po 30... kapiras...fiti93 wrote:Kako se jacaju ti misici?Duane wrote:fora je sto manje udaljavati prste i jacati te misice koji zaustavljaju, tojes vuku k'nagore, tako se dobiva brzina, sto manji pokreti i sto brzi, sto je logicno ne?
Ja ne mogu bre ni 20 trbusnjaka da uradim, a kamoli 300 xD (stomacina xD)Duane wrote:kontinuiranim vezbanjem... kao i svaki drugi misici... neradis jedan dan po 3000 trbusnjaka, pa umres te nemozes da radis 10 dana nista, nego radis sta ja znam po 300 dnevno u seriji po 30... kapiras...fiti93 wrote:Kako se jacaju ti misici?Duane wrote:fora je sto manje udaljavati prste i jacati te misice koji zaustavljaju, tojes vuku k'nagore, tako se dobiva brzina, sto manji pokreti i sto brzi, sto je logicno ne?
pre svega treba imati neki plan vjedzhbi i to ponavljati svakog dana... al za to vise nisam strucan, ja o vedzhbanju znam svasta, al ga ne praktikujem tako da ti nemogu reci koje vjedzbe da radis
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest