Prolazi me polako. Ne boli me vise kad sviram. Samo kad ga pritisnem drugim prstom sto cu da izbegavam. Ne barujem kaziprstom do daljnjeg.
Komil nije od nedostatka vezbe. Vezbam najvise od kad sviram. I kad ne stignem da vezbam nesto konkretno (retki dani) zagrejem se i uradim dril. Sviram 4 gitare koju dohvatim, a ovu sto sviram najvise imam 21 godinu.
Mada sto se tice lose navike mozda imas pravo. Uhvatim se da davim vrat i kad treba i kad ne treba. Mislio sam da sam to skroz ispravio al evo sad kad sam opet obratio paznju vidim da cim se malo zanesem eto palca okolo.
Tu se sad pojavljuje i cinjenica da previse vremena provodim za tastaturom. Takav mi posao. + cinjenica da se jednostavno tako namestilo da u zadnje vreme sviram dosta bare akorda na akusticnoj gitari. I licno mislim da sam se povredio po hladnoci to vece koje sam pomenuo. Jednostavno nisam vise mlad
Onaj agresor na onom forumu ne odgovara, a video je i temu i privatnu poruku. To ti je kad je covek douchebag. Kad njega boli njace po forumu i ocekuje pomoc, a meni nece da kaze kako je prosao, a imao je identican 100% problem tacno vidim kad objasnjava kad se uhvati za bravu od kola i kad nosi tanjir da je to to.
Hvala na komentarima. Gledacu da sto vise mogu od ovih stvari koje sam prepoznao ispravim i da se nadam najboljem. Vec mi je lakse kad me ne boli da mogu da sviram.