Logo na headstocku? Ko ih pravi?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Logo na headstocku? Ko ih pravi?
A mislim da ako vec da radis logo, odradi neki custom, bar bih ja tako uradio
gitara je fender, pa je fender, a ako vec stavljas custom vrat, odradi neku foru na headstocku... 
stavio squer vrat..i gotovo..e sad,u tacnos' toga ne ulazim,niti me zanima.The Mask AE wrote:Imao je kolega forumash jedan sa sledecom "pricom":
Pozajmio je drugaru fendera, drugar se vozio autom, doziveo saobracajnu nesrecu i polomio vrat na pola (ОМФГ malkice nerealna prica al' ae). Pretrazi po forumu kako je on sredio za vrat.
Mislim da ga je prodao u delovima... Ili ga je bar prodavao.
Prodaje ga jos uvek, sa Squierovim vratom. 
- The Mask AE
Koliko? 100 evra? 
Zasto ne bi narucio vrat preko Warmoth-a? Oni inace salju za Srbiju i sa njima ne treba da imas bojazni da ce se bilo sta ostetiti prilikom transporta posto pakuju dobro i non-fragile stvari a kamoli ove osetljive. Jos jedan plus je sto kod njih mozes da biras radijus/debljinu/drvo/itd. Cene su takodje... Pristojne.
http://www.warmoth.com/Guitar/Necks/Str ... thPro.aspx
Takodje, mozes na ebay-u da potrazis nekoga ko prodaje Fenderove spare delove, pa da potrazis kod njih. Mada sam ja vise za opciju sa warmoth-om. Dobijes odlicno uradjen vrat za ok sumu novca. Naravno oni nemaju logo, tako da bi opet bio prinudjen da radis nesto, ako ti je vec toliko stalo do toga da imas nesto na headstock-u.
Eto toliko, ja sam toliko o vratu. Za Fender-ov logo tesko da ces nesto uraditi, ali mozes da smislis neku svoju aplikaciju koja bi ti lepo izgledala
http://www.warmoth.com/Guitar/Necks/Str ... thPro.aspx
Takodje, mozes na ebay-u da potrazis nekoga ko prodaje Fenderove spare delove, pa da potrazis kod njih. Mada sam ja vise za opciju sa warmoth-om. Dobijes odlicno uradjen vrat za ok sumu novca. Naravno oni nemaju logo, tako da bi opet bio prinudjen da radis nesto, ako ti je vec toliko stalo do toga da imas nesto na headstock-u.
Eto toliko, ja sam toliko o vratu. Za Fender-ov logo tesko da ces nesto uraditi, ali mozes da smislis neku svoju aplikaciju koja bi ti lepo izgledala
- The Mask AE
A carina? (ovo sad i mene interesuje)

Pa naravno da placa carinu, dakle cenu vrata + shipping, 1% na sve to na ime carinskih dazbina i + na sve to 18% PDV-a. Ali jbg, to je warmoth vrat