Zar to nije ruski "uradi sam"?Sava wrote:Jedan od Marfijevih zakona kaže da kada nešto neće traba uzeti veći čelićKnightOfDoom wrote: Sava kaze uzmi drvo pa lupi cekicem, a ja napisao da sam to radio.!
Menjanje nut-a
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Menjanje nut-a
Eto njet ruskij čelovjek, eto Amerikanec, jevo zovut Arthur Bloch!Wolf wrote:Zar to nije ruski "uradi sam"?Sava wrote:Jedan od Marfijevih zakona kaže da kada nešto neće traba uzeti veći čelićKnightOfDoom wrote: Sava kaze uzmi drvo pa lupi cekicem, a ja napisao da sam to radio.!
Anthonyjev zakon sile: Nemoj silom - uzmi veći čekić.
Loweryjev zakon: Ako se zaglavi - primeni silu. Ako se slomi - ionako ga je trebalo zameniti.
KnightOfDoom ne zameri, nisam izdržao!!!
- KnightOfDoom
- Site Admin
Ne zameram.
Elem ne ide ovo bas. Testeru ne uzimam jer cu da isecem i nut i vrat gitare i prste
Nosicu kod majstora kad nadjem vremena.
U svakom slucaju hvala svima na savetima
Elem ne ide ovo bas. Testeru ne uzimam jer cu da isecem i nut i vrat gitare i prste
U svakom slucaju hvala svima na savetima
@Sava: e ondak se izvinjavam xD
morao sam da stavim u potpis, ali je max 150 karaktera (a bilo je 153
) pa sam metn'o zareze umesto crtica
@KoD: ma odnesi kod majstora kad budes mog'o, sta se zajebavas (samo da te ne odere mnogo xD)
morao sam da stavim u potpis, ali je max 150 karaktera (a bilo je 153
@KoD: ma odnesi kod majstora kad budes mog'o, sta se zajebavas (samo da te ne odere mnogo xD)
Pa nema šta tu mnogo "da se dere", kada zamena nut-a ne prelazi 10 evra i to kada ti majstor stavlja svoj, da izvinešWolf wrote:(samo da te ne odere mnogo xD)
a dobro, ipak je ovo Srbija, zna se kako ljudi "cene svoj rad" ovde xD