http://www.blic.rs/Vesti/Srbija/125860/ ... -fenderove
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Hmmm ovo mi malo cudno zvuci, jedino ako novinar nije ukrasavao....U šupi sam napravio parionicu, gde drvo mora da se otkuva i izbaci otrove i sušaru, gde odstoji da bi izgubilo na težini.
Mada bih voleo da vidim i cujem to sto radi...Mogu ova moja čeda da sviraju svaku muziku, sve što poželiš, osim metala i hard-roka. To je već za tešku mehanizaciju, za instrumente bez duše - dodaje Ratko.
Ocekujemo onda izvestajBluesBoy wrote:Da i ja sam se zbunio kad sam procitao... u svakom slucaju u ponedeljak ce mi ovi iz blica poslati broj telefona pa cu ga cisto informativno kontaktirati, a i Cacak-Sevojno ima oko 70km tako da je vrlo moguce da cu otici da probam njegove gitare, ali to tek sledece godine, posto sam ove godine u ogromnoj guzvi![]()
![]()
hahahahaha.... vrh, ja se stvarno izvinjavam, ali meni je docek NG poceo od jutros (vinjak+coca-cola) i stvarno ne znam sto sm napisao to ime i prezime...w437776 wrote:zar niko nije primetio da u naslovu pise radomir petrovic, a covek se zove ratko markovic?
BluesBoy wrote:MOLIM NADLEZNE ORGANE DA TO ISPRAVE...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest