Kucista za pedale
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Kucista za pedale
Interesuje me gde mogu da kupim gotovo kuciste za handmade pedalu? tj. samo okvir po narucenim dimenzijama pa cu ja sam izbusiti rupe.
Koja je najbolja varijanta?
Koja je najbolja varijanta?
Re: Kucista za pedale
napravio mi je ortak neku handmade distorziju sa dve lampe.
hvala za link
hvala za link

Radi na 200V?Može neki snimak te distorzije?
Sorry za off.
Sorry za off.
220
nemam dobre uslove da prenesem zvuk u komp. kada budem nesto ozbiljno snimao postavicu snimak.
nemam dobre uslove da prenesem zvuk u komp. kada budem nesto ozbiljno snimao postavicu snimak.
aj i to da cujemoShixml wrote:220
ako je tako nesto poveliko i atipicno, onda nek ti saviju u limartu. imaju fin sajt (i ispunjaju sve zelje vezane za oblik i konstrukciju kutije, cak buse rupe svih oblika, a stavljaju i 'mrezu' za ventilaciju)...
mozda nije bas idealna tema za ovo pitanje, ako postoji bolje neka moderatori ovo premeste tamo, posto ja nisam nasao info.. naime imam orange 35ldx pojacalo koje je footswitchable, ali orange uopste nema na ponudi switch za tu gitaru, nasao sam da za to pojacalo posao radi bilo koji footswitch bez napajanja, e sad posto se ja slabo razuem u te stvari, ima li neko neku semu kako da se to napravi, ako nije komplikovano napravio bi ja ako jeste onda bi dao majstoru da mi to sastavi posto kontam da nije neka filozofija... i naravno zanima me gde bi mogao naci potrebne komponente po mogucstvu u NS
ne komplikuj, nego kupi futsvic na oglasima. futsvicevi su poprilicno interchangeable.
nije ni to lose, samo kakav, samo mi treba neki primer posto sam relativno nov i celoj prici...