zakrivljeni pragovi i rupa za uzemljenje
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- The Mask AE
Re: zakrivljeni pragovi i rupa za uzemljenje
Da, zato sam i ja pitao... 

- SiskoMarcetic
verovatno se iskrivili pri transportu ili prepakivanju na carinioboss wrote:na 22 praga standardne sirine vrata uz malo preciznije planiranje gde seci i tako to moze se izgurati sa dve zice. nego mene i dalje interesuje sta si mislio pod onim vec su zakrivljeni . stewo ne salje pragove sa radijusom koliko ja znam ( mozda gresim)
gitara ima uzak vrat 21 prag , nategnuću valjda nekako
ovo sa carinom mi je moralo da se desi , zajeb neće se ponoviti
sto se tice stewmaca moja iskustva sa njihovim pakovanjima su odlicna. svaki put su sve spakovali u kartonske kutije koje nisu dozvolile bilo kakva ostecenja porucene robe tako da se bas cudim kako ti se to desilo. doduse i moje stvari su nasi carinici pregledali i prepakivali ali imao sam srecu da vrate sve u kutiju bez ostecenja. 21 prag ces izvuci sigurno iz dve zice samo one krace pragove rezi sa manje prepusta i iz te zice ces sigurno izvuci 11 komada. sretan rad
- SiskoMarcetic
ovo nema veze sa ovom temom trenutno eksperimentišem sa farbanjem nitro i uljanim farbama koje imam
ali pitanje glasi
da li je ozbiljno farbati gitaru auto lakom
ali pitanje glasi
da li je ozbiljno farbati gitaru auto lakom
kratak odgovor bi bio nije ozbiljno farbati gitaru auto lakom.
duzi odgovor bi glasio uz dobu podlogu tj osnovni lak moze se jako lepo gitara ofarbati auto lakom. gitara moze biti veoma lepa jednobojna ili sarena ili sta vec isto kao sto se i biciklo moze ofarbati autolakom a moze i radijator kao i drvena taraba. dugotrajnost tako nanesenih boja i uticaj na tonske osobine kao i sam uticaj na drvo gitare je diskutabilan . ja imam cak knjigu u kojoj je do detalja objasnjeno kako se moze veoma lepo ofarbati gitara autolakovima i da bas lepo ispadne. americka je knjiga te mora da je istinita.
uf zaboravih dodati ispred svake recenice "ja mislim"
duzi odgovor bi glasio uz dobu podlogu tj osnovni lak moze se jako lepo gitara ofarbati auto lakom. gitara moze biti veoma lepa jednobojna ili sarena ili sta vec isto kao sto se i biciklo moze ofarbati autolakom a moze i radijator kao i drvena taraba. dugotrajnost tako nanesenih boja i uticaj na tonske osobine kao i sam uticaj na drvo gitare je diskutabilan . ja imam cak knjigu u kojoj je do detalja objasnjeno kako se moze veoma lepo ofarbati gitara autolakovima i da bas lepo ispadne. americka je knjiga te mora da je istinita.
uf zaboravih dodati ispred svake recenice "ja mislim"
- The Mask AE
oboss wrote:americka je knjiga te mora da je istinita.

Nemoj auto-lakom ako ti je stalo do gitare. Ima cime se farbaju gitare, ima cime se farbaju automobili. Mislim, ja nebi svoju ni u ludilu pipnuo sa tim.