slomljena tremolo rucica
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
slomljena tremolo rucica
slomila mi se tremolo rucica unutar tremolo mehanima i nema sanse da je odvrnem. isao sam do mitrosa juce i imaju neki original ceo tremolo mehanizam za nekih 10000 din. posto nemam 10000 din sta da radim?fender squier bullet
pa ako bas nikako ne mozes da je dohvatis jedino sta mozes je da izbusis rupu u samoj tremolo rucici sa sto manjom turpijom i onda da uglavis nesto pomocu cega ces da je odvrnes
ovo je naravno veoma rizicno jer mozes da ostetis navoje na kobilici ali ako si oprezan i ako nista drugo ne preostaje.............
ovo je naravno veoma rizicno jer mozes da ostetis navoje na kobilici ali ako si oprezan i ako nista drugo ne preostaje.............
- zolideathmetal
- Urednik
to sto ti je pukla burgija ne znaci da nemoze da se probusi 
nemam ni ja novu ideju :S samo da probas da probusis donekle, i onda se snadji sam
ili ces u tu manju rupu da rezes navoj, pa da uvrnes nesto, pomocu cega ces da izvrnes ostatak rucice,
ili ces da uglavis neki bilo kakav predmet pa da ga silujes dok ne izadje
i bilo bi pozeljno da skines ce otremolo pre nego sto ovo radis...nemoj nista raditi dok je to cudo na gitari...ostetices i farbu i ko zna jos sta...

nemam ni ja novu ideju :S samo da probas da probusis donekle, i onda se snadji sam

ili ces u tu manju rupu da rezes navoj, pa da uvrnes nesto, pomocu cega ces da izvrnes ostatak rucice,
ili ces da uglavis neki bilo kakav predmet pa da ga silujes dok ne izadje

i bilo bi pozeljno da skines ce otremolo pre nego sto ovo radis...nemoj nista raditi dok je to cudo na gitari...ostetices i farbu i ko zna jos sta...
- Rocket Roll