Pomoc
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Pomoc
Za početak

Hvala Ljubo 

Ma jok, kako drugačije to da središ beš odgovarajućih pomagala?
Ovo će ok da odradi posao, samo što ćeš morati sa vremena na vreme da obnavljaš štampu kada se razmaže.

Ovo će ok da odradi posao, samo što ćeš morati sa vremena na vreme da obnavljaš štampu kada se razmaže.

Ništa matori, kada god nešto nije jasno ti slobodno pitaj.ssmc wrote:Hvala Ljubo

Mozes to uraditi pomocu stampaca i providne folije koju mozes kupiti u bilo kojoj radnji koja prodaje tapete.
Mislim da je tabak oko 200 dinara. U svakom slucaju cena koja ne utice puno na budzet.
PS Ako bas ne pronadjes foliju, javi se na PP da ti posaljem parce postom, free of charge.
Mislim da je tabak oko 200 dinara. U svakom slucaju cena koja ne utice puno na budzet.
PS Ako bas ne pronadjes foliju, javi se na PP da ti posaljem parce postom, free of charge.
- mislim_stvarno
Mislim da je covek mislio na to da odradis stampu, pa je stavis u sendvic izmedju prednje maske i pleksiglasa. Mozes da vidis da odradis i transfer folijom, znam da je imaju i stampaju na njoj u copy planetu u Brankovoj u bgu.
Da ti je aluminijumsko kuciste, mogao bi i toner transfer da se radi kao za pcbove...
Da ti je aluminijumsko kuciste, mogao bi i toner transfer da se radi kao za pcbove...
Tako sam i ja radio svoj logo za gitare, samo farbaj u tankim prelazima, nemoj odjednom da nagomilaš farbu. Prsni samo 3-4 puta dok pomeraš ruku levo-desno, čim si zadovoljan količinom nanešene boje možeš posle 30-ak sekundi lagano da ukloniš šablon. Ako ostaviš da se boja skroz osuši može da se desi da oljušti farbu dok skidaš šablon.
Primljeno k znaju.HvalaNikolaNis wrote:Tako sam i ja radio svoj logo za gitare, samo farbaj u tankim prelazima, nemoj odjednom da nagomilaš farbu. Prsni samo 3-4 puta dok pomeraš ruku levo-desno, čim si zadovoljan količinom nanešene boje možeš posle 30-ak sekundi lagano da ukloniš šablon. Ako ostaviš da se boja skroz osuši može da se desi da oljušti farbu dok skidaš šablon.