Izrada Ibaneza JS
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Izrada Ibaneza JS
lep instrument nema sta. ako na suvo kotira onda je prvi strah prosao. precizan setap i aj da cujemo kako zvuci.cestitke jos jednom
NEces valjda one magnete???
MoJoe i PufJoe narucuj!
MoJoe i PufJoe narucuj!
Hvala oboss. Snimak će biti okačen. ( Malo strpljenja)
@MUzzY magneti su pravljeni kao kopija MoJoe i PufJoe.
Želim da ocenim kakav je zvuk, ako ne budem zadovoljan
imam još neke ideje a krajnja opcija je kupovina originala.
Inače Satrianiju se ručno motaju magneti (kao i većini poznatih gitarista)
A ono šta mi kupujemo su iz serijske proizvodnje a ti magneti nikada ne mogu da se porede sa ručno motanim.
@MUzzY magneti su pravljeni kao kopija MoJoe i PufJoe.
Želim da ocenim kakav je zvuk, ako ne budem zadovoljan
imam još neke ideje a krajnja opcija je kupovina originala.
Inače Satrianiju se ručno motaju magneti (kao i većini poznatih gitarista)
A ono šta mi kupujemo su iz serijske proizvodnje a ti magneti nikada ne mogu da se porede sa ručno motanim.
Ma odakle ti to?
Imam moJoe i fred-a i identicno zvuce.
Ako nista bar me poslusaj za MoJoe. Najlepsi neck magnet na trzistu. Tesko ces ga iskopirati. A ako moze neko iz USA da ti ih donese/naruci mozes za 50$ da ih nabavis.
Imam moJoe i fred-a i identicno zvuce.
Ako nista bar me poslusaj za MoJoe. Najlepsi neck magnet na trzistu. Tesko ces ga iskopirati. A ako moze neko iz USA da ti ih donese/naruci mozes za 50$ da ih nabavis.
Slažem se ja sa tobom, ali pogledaj malo i ovo...http://www.glazbeni-forum.com/showthread.php?t=5779
Ja samo pokušavam da dobijem nešto svoje a na kraju uvek može da se kupi original
Ja samo pokušavam da dobijem nešto svoje a na kraju uvek može da se kupi original
Onda je Dimarzio mnogo dobra firma posto zvuci bas isto 
Na kraju to je tvoje luce, radi kako si zamislio. Samo kontam da ako si hteo JS-a onda treba da ides sa proverenim magnetima. U svakom slucaju unikatnog JS-a si napravio i izgleda predobro!

Na kraju to je tvoje luce, radi kako si zamislio. Samo kontam da ako si hteo JS-a onda treba da ides sa proverenim magnetima. U svakom slucaju unikatnog JS-a si napravio i izgleda predobro!

- Dersu Uzala
Imam utisak da malo preterujete sa tripom oko magneta. Ne neko konkretno, nego generalno.
Ja bih i glavu ostavio belu. Odlično ovo izgleda, baš me zanima kako će da bude kada sve sklopiš... 

Ni nature finish(za headstock) ne bi bio los ! 

jel si narucivao mozda neko od ovih glodala,kako se krecu cene?Felix wrote:Onda vadi pare i nema problema. CMT ima šta ti srce poželi.
http://www.cmtutensili.com/
Odlična glodala, i ja sam preko Filosa naručivao...