I meni su okviri u najmanju ruku bili "cudni"majtimika wrote:girara ti izgleda perfektno ali molim te nemoj da stavljas te okvire za magnete jako gado deluju. jel to ti imas 23 praga ili lose brojim

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
I meni su okviri u najmanju ruku bili "cudni"majtimika wrote:girara ti izgleda perfektno ali molim te nemoj da stavljas te okvire za magnete jako gado deluju. jel to ti imas 23 praga ili lose brojim
lose brojis, ima 21majtimika wrote: jel to ti imas 23 praga ili lose brojim
Stanko wrote:I meni su okviri u najmanju ruku bili "cudni"inace sjajno izgleda
Prilično sam siguran da te okvire imaju u mix musicu kod džindžera. A čini mi se da sam ih video i u mariću pre par danalenbb wrote:@tyler durden hvala ti. Ovako, okvire tražim intezivno poslednjih dana, Mitros nema a čekam odgovore od nekih drugih radnji.
Tremolo koji je sada postavljen je stvarno jeftin i njega sam postavio radi probe. Imam novi tremolo sa crnom plastikom na ručici ali je i on ceo
crn pa ne znam kako bi on legao kada su čivije hrom boje (kod nas trenutno nema crnih čivija 3+3)
Sada stvarno imam problem da sve to iskombinujem a ne odgovara mi u ovom momentu da delove naručujem spolja.
Sve ideje i predlozi su dobrodošli
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest