servis gitare u novom sadu
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
servis gitare u novom sadu
Jel zna neko gde mogu da odnesem gitaru na servis u novom sadu?
-
Re: servis gitare u novom sadu
i meni je isto potreban majstor za akusticne gitare u novom sadu..imam dve koje trebaju totalno da se restauriraju
- nikolic025
Re: servis gitare u novom sadu
To oko totalne restauracije ce te vise izaci nego da kupis dve u prodavnici,ako nosis kod pravog majstora,a ako za one ostale,ne znam sta da ti kazem,pogledaj temu kontakti domacih majstora,pa ces videti i nekoliko Novosadskih mastora...
Ja znam trojicu sa kojima sam bio zadovoljan kako su mi odradili gitare,ali to su najobicnija doterivanja,ne totalne reparacije...Njihovi rucni radovi kostaju po par hiljada eura i sumnjam da bi reparacija totalna (farbanje,menjanje pragova,lepljenje ako se negde razlepila itd) da kosta ispod nekih 200e (samo menjanje pragova je oko 100E a i vise),pa vidi da li ti se isplati...
A mozda nadjes neke hobi majstore koji ti to mogu doterati da moze da se svira,ali tu ti ne mogu pomoci...
Ako ti trebaju kontakti koje nemas tamo,javi se na pm...
Ja znam trojicu sa kojima sam bio zadovoljan kako su mi odradili gitare,ali to su najobicnija doterivanja,ne totalne reparacije...Njihovi rucni radovi kostaju po par hiljada eura i sumnjam da bi reparacija totalna (farbanje,menjanje pragova,lepljenje ako se negde razlepila itd) da kosta ispod nekih 200e (samo menjanje pragova je oko 100E a i vise),pa vidi da li ti se isplati...
A mozda nadjes neke hobi majstore koji ti to mogu doterati da moze da se svira,ali tu ti ne mogu pomoci...
Ako ti trebaju kontakti koje nemas tamo,javi se na pm...