vidi mozes praviti gitaru u kombinaciji drveta kakvo god ti zelis jer je sam pravis pa ne polazes nikome racuna ali to za johu ni meni nebi bio prvi izbor kod akustare. na sta si mislio kod onog ulozeno dobiveno kao kolika je iskoristivost drveta ili koliko mozes zaraditi. rekoh ti napisi koliko si iskusan u radu sa drvetom pa ce ti i saveti biti prema tome tempirani . da ti ne drzimo govor kako se sece daska za top ako ti imas iza sebe 3 gradnje.lirikzg wrote:mislio sam tijelo od johe napraviti, a vrat od javora... neznam di bi nabavio, raspitat cu se..
ima ko savjet neki , ulozeno dobiveno omjer u vezi drveta za gitaru akusticnu?
IZRADA AKUSTIČNE GITARE
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: IZRADA AKUSTIČNE GITARE
@Hillybilly hoce li biti nesto od te knjige?
Pao neki dogovor ili nije?
Pao neki dogovor ili nije?
- Hillybilly
Bio nedavno Rocket Roll kod mene al' nismo se dotakli te teme!
Rocket, ako imas vremena javi se da se dogovorimo!
Rocket, ako imas vremena javi se da se dogovorimo!
zainteresovan za knjigu...
poz
fric
poz
fric
ja sam izuzetno zainteresovan za knjigu o archtop gitarama,bio bih izuzetno zahvalan ako bi ste je skenirali,ili ako postoji bilo koji nacin da do nje dodjem.ja bih zauzvrat poslao nekom moderatoru na mail knjige koje ja posedujem (u elektronskom formatu)da ih digne na neki server (posto sam ja za to neuk),i odgovarao bih na sva pitanja u vezi gradnje (shodno vremenu naravno i znanju),mislim da sam dosta lupao glavu u zadnje 2 god i da mogu dosta da pomognem svima koji su zainteresovani za gradnju.
-
kazu da ova knjiga nije losa: "Guitarmaking: Tradition and Technology"
hehe knjiga je dosla do mene i ja sam je poceo skenirati tako da se nadam da cu u narednih par dana i okaciti link da je mozete skinuti.Hillybilly wrote:Ja imam knjigu "Making an Archtop Guitar" - Robert Benedetto!
![]()
oboss wrote:hehe knjiga je dosla do mene i ja sam je poceo skenirati tako da se nadam da cu u narednih par dana i okaciti link da je mozete skinuti.Hillybilly wrote:Ja imam knjigu "Making an Archtop Guitar" - Robert Benedetto!
![]()
prijatelju ja neznam kako da se zahvalim,ja cu skakati do plafona od srece
Moram da imam kopiju ove knjige, obavezno !!!
hehe. dragi prijatelji samo malo strpljenja . skeniram je na poslu kada uvatim vremena tako da za dan dva je zavrsavam. zaboravih se zahvaliti hillybilly ju sto je nesebicno podelio ovo blago sa nama 

oboss, za ovo se nadjemo popricamo i popijemo nesto.
dakle to bi bilo to
https://rapidshare.com/files/4246795767 ... guitar.pdf
javite ako sam nesto zabrljao
https://rapidshare.com/files/4246795767 ... guitar.pdf
javite ako sam nesto zabrljao

tek videh zeznuo sam se sa numeracijom u dokumentu veceras postavljam sa pravilnom numeracijom,sry