super stvar
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Onda vazi ovo drugo i dalje, vezbati kontrolurosoneri wrote:Radi se o akustari
To je zato što smo mi neki basisti...Aleksej79ns wrote:Procitao sam celu temu, i jedno mi nije jasno... Kako skinete zice da bi ih prokuvali, pa ih posle vratite. Prvo na civijama se tako izdeformisu...
sirac-šunka wrote:To je zato što smo mi neki basisti...Aleksej79ns wrote:Procitao sam celu temu, i jedno mi nije jasno... Kako skinete zice da bi ih prokuvali, pa ih posle vratite. Prvo na civijama se tako izdeformisu...
We are cheap whores what can I tell yathe bassman wrote:Pa nije, nego sta ce gitaristi da se ubacuju oko zica kad kostaju ko dve pakle pljuga ili jedna, zavisi gde.
the bassman wrote:Pa nije, nego sta ce gitaristi da se ubacuju oko zica kad kostaju ko dve pakle pljuga ili jedna, zavisi gde.
Ekstra je kad imas samo jednu gitaruAleksej79ns wrote:the bassman wrote:Pa nije, nego sta ce gitaristi da se ubacuju oko zica kad kostaju ko dve pakle pljuga ili jedna, zavisi gde.
Hahah, pa znas, i to mi je bilo cudno od pocetka, sto se cimati oko zica koje kostaju samo 500 kinti, a nek traju i samo mesec dana i to je ekstra...
nemanjavelimirovic wrote:Ekstra je kad imas samo jednu gitaruAleksej79ns wrote:the bassman wrote:Pa nije, nego sta ce gitaristi da se ubacuju oko zica kad kostaju ko dve pakle pljuga ili jedna, zavisi gde.
Hahah, pa znas, i to mi je bilo cudno od pocetka, sto se cimati oko zica koje kostaju samo 500 kinti, a nek traju i samo mesec dana i to je ekstra...![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest