Pozdrav!
Znam da stoji gore kontakt servisera, ali mene zanima malo detaljnije.
Danas sam bio zle srece da mi ispadne Ibanez GRG270 na beton, i odvalila se donja ivica. Nije mnogo, otkinuo se cosak, kao da ga je neko odgrizao.
Mnogo mi je draga, pa me interesuje kome mogu da je ostavim da mi to sredi. Primetio sam takodje da je lak (tj, finis) jako debeo, skoro ceo milimetar, pa bih voleo da znam koliko ce kvalitetno to moci da se opravi, tj prefarba/izlakira? Ne bih voleo da mi neko to odradi lakom za nokte.
Dakle, konkretno: Ko moze da odradi ceo finis gitare, identicno onom starom (pretpostavljam da mora cela gitara da se radi, da se ne vidi prelaz izmedju napuklog i citavog dela), i po kojoj ceni? Takodje, ne bih voleo da brinem da li ce mi neki deo nestati, ili biti zamenjen jeftinim kineskim i sl.
Hvala.
Gde opraviti gitaru?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Gde opraviti gitaru?
Hmmm, nisam siguran da se isplati to raditi na GRG...
Verujem, ali, nazalost, ima veliku sentimentalnu vrednost 

Pazi, ima tema na forumu o majstorima za izradu & održavanje instrumenata sa sve kontaktima, pa ti je moj savet da nađeš temu, telefon u šake i kreneš da zoveš broj po broj 

Morace da se refinishira cela gitara ako hoces da popravka bude nevidljiva. Racunaj na 100 evra troska minimum. Slazem se sa Kristijanom, ne isplati se.
ajde postavi neku slicicu da vidimo kako izgleda ostecenje . mozda nam padne na pamet neko prakticno resenje.