zavisi kako gledas. Sa druge strane moze da se kaze da je nitro finish kao kad yebes ribu a ona se raspada u tom procesu...da znas da si je yebaoCortex wrote:Tome sluzhi nitro brate, da znash da si je svirao! A ne ko jebeni poly, ko da yebesh ribu s 4 kondoma!
Još jedno tele
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Još jedno tele
Upravo.Cortex wrote:Tome sluzhi nitro brate, da znash da si je svirao! A ne ko jebeni poly, ko da yebesh ribu s 4 kondoma!
... a koliko smo se iscimali da je ne ostetimo.oboss wrote:au j... te . dusa me zabole. nista onda kad je jos iscukas radimo joj relic. lanci katanci bukagije u dzepove, listove smirgla zalepiti po kosulji i pantalonama i odraditi jednu tonsku probu. tad sta otpadne otpalo je
salu na stranu bas se iscukala.
Sve u svemu, upravo ovo sam zeleo tako da si ti Oleg odradio odlican posao.
E mogo se bre ložite na taj nitro, a ima i dece koja ovo čitaju. Jel spomenuo neko koliko je nitro otrovan? 
Nikako ne jesti otpatke farbe sa gitare!
- Hotstepper
Sreca pa je poli zdrav ko chaj od shipka 
E a poli kad izgrebeš, to nije MOJO, to je pozeraj najgrđi. Kao onaj Greenwood Johnny, kao neće da kupi drugog Tele plusa pa svira tog sa oštećenim (ne relikovanim) poli finišom. Pozerčina teška.
-
Kill surf city
Al su vam macho ovi komentari i poredjenja finisha sa zenama.
:flex:
otpadace ti to josh, posebno sa donjeg roga, a jbg ono, zna nitro i da ispuca kao kad se razbije soferka na kolima, na greskama se ucimo 
Ima ogrebotina i na donjem rogu. Ovde ih je najvise jedna do druge pa sam zato ovako fotografisao. 
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Cestitke!

Videh na Jutubetu, pa došo da ti kažem:Funkomat wrote:jedan kratak demo
Izvinjavam se na sviranju i manjku inspiracije...
Vrhunska!
cestitke takodje,bas socno deluje taj vrat.. 
pax404 wrote:![]()
![]()
![]()
Vrhunska!
Hvala lepo.
Moram da priznam da sam oblikom vrata najzadovoljniji. Ne znam zasto su danas toliko retki debeli C vratovi na fenderima...muki17 wrote:cestitke takodje,bas socno deluje taj vrat..
Nisam imao prilike da ga probam,iako mi se cini da mozda predebeo za mene.Koji je radijus,9.5" ili 7 koma dvajes petica? 
Navrati do NS-a, matori. 9.5 spreda i ceo inc debljine sa zadnje strane.muki17 wrote:Nisam imao prilike da ga probam,iako mi se cini da mozda predebeo za mene.Koji je radijus,9.5" ili 7 koma dvajes petica?