Uključim ja stradžu, bistro pojačalo, bije k'o Sveti Ilija, nema nešto baš topline i šmeka, ali koliko para - toliko muzike.

Pljuc u ruke, pa na posao.
kabl

prekidač

mono džek

kutija... nema kutije, ali ima staro napajanje od kompjutera. makaze za lim, pop nitne, dva šrafa i gotovo.

Ćale, jedan ortak i ja, oko 3 sata posla i gotovo sve. Limarija je najviše oduzela jer je rađeno štapom i kanapom (sečeno nekim prastarim makazama, savijano preko neke ćoškaste šper ploče i uz pomoć neke premale stege). Nije ništa "prijektovano" i crtano, nego usput sve. Jedini cilj je bio da funckioniše i da se završi za jedno popodne. Da se prvo mislilo i merilo pa seklo, bilo bi i elegantnije.
Nije nešto lep, ali obavlja posao

Povezivanje:
Ovo je najprostiji mogući footswitch. Potreban vam je jedan običan, sp/st prekidač (ja mislim da se tako zove). Najprostiji mogući, sa dve nožice. Ja sam imao dp/dt koji mi je pretekao kada sam modovao wah, pa sam njega iskoristio. Ako vezujete za dp/dt plus ide na srednju nožicu s jedne strane a masa za neku od nožica sa iste te strane. Koju žicu (plus ili masa) za koju nožicu vezujete nije važno, bitno je da se koristi srednja i još jedna sa iste te strane. Ovakav footswitch može samo da pali i gasi nešto. Ne može da selektuje između tri ili više kanala ili efekata. Za to se koristi komplikovanija šema, stereo kabl i stereo džek, bla bla...
Proban je i na Solist pojačalu za tremolo efekat. Radi i tu.