Bukoffsky 3
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Bukoffsky 3
Kako si povezao dummy coil. Imas neku semu?
Ustvari imam dva dummy coila namotana na istu bobinu, od kojih je svaki vezan serijski sa po jednom p90 icom. Kao kad bi dva humbuckera rasturio, i po jednu bobinu (ali bez jezgara) usrafio na ledja gitare.
Posto sam trenutno u pripremama za svadbu, nemam vremena nikako da crtam semu, i da potanko objasnjavam ali kad prodje panika okacicu ovde.
Izguglaj Gibson blueshawk, to mi je bila inspiracija.
Posto sam trenutno u pripremama za svadbu, nemam vremena nikako da crtam semu, i da potanko objasnjavam ali kad prodje panika okacicu ovde.
Izguglaj Gibson blueshawk, to mi je bila inspiracija.
- Hotstepper
Ovo je jedna od najlepših gitara koju sam ikad video.
Slab sam na taj natural finish...
Slab sam na taj natural finish...

E, pa posto je trandibal prosao i posto sam povratio normalno stanje svesti, da nastavimo...
Hvala Hotstepper !
evo sheme:

Posle izvesnog vremena provedenog sa gitarom, mogu da kazem da coil tap ima relativno mali efekat na zvuk gitare tako da ga ne preporucujem.
Kod mene je Dummy konstantno ukljucen, a mozda bi bilo pametnije da ga Push/Pull - om bajpasujes kako bi imao pravi P90 zvuk.
A evo i motalice:

Hvala Hotstepper !

evo sheme:

Posle izvesnog vremena provedenog sa gitarom, mogu da kazem da coil tap ima relativno mali efekat na zvuk gitare tako da ga ne preporucujem.
Kod mene je Dummy konstantno ukljucen, a mozda bi bilo pametnije da ga Push/Pull - om bajpasujes kako bi imao pravi P90 zvuk.
A evo i motalice:

Izuzetno lep isntrument! Svaka cast!
Izgleda jako udobna za sviranje.
Sa onog snimka cujem samo dobru svirku, ne mogu mnogo da komentarisem ton ali verujem da je u nivou izrade.
Izgleda jako udobna za sviranje.
Sa onog snimka cujem samo dobru svirku, ne mogu mnogo da komentarisem ton ali verujem da je u nivou izrade.
Hvala na semi.
Masina za motanje izgleda odlicno.

Masina za motanje izgleda odlicno.