Domaći majstori za izradu i održavanje muzičkih instrumenata
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Domaći majstori za izradu i održavanje muzičkih instrume
Mislim da je mirko 1000-1500, goran 2000-3000 valjda, zavisi sta ti sve treba da se radi
odlucih se za lazu kolezu za foruma,malo prosirujemo vidike 

report:
elem,laza (ApplePie na forumu) radi setap ali savrseno.sve naj naj naj za covjeka u svakom smislu.jos jednom veliko hvala i svaka cast!
elem,laza (ApplePie na forumu) radi setap ali savrseno.sve naj naj naj za covjeka u svakom smislu.jos jednom veliko hvala i svaka cast!
umart wrote:report:
Hvala veliko

ApplePie wrote:...Izjurio žice (sajle) i nije imao nemogućih zahteva ... sredjivanje je bilo zadovoljstvo![]()

okaci bolan neku reklamu,siri auditorijum nije upoznat sa tvobom,a trebalo bi.dje ti je ta fejzbuk strana,ne mogu da nadjem?
umart wrote:ApplePie wrote:...Izjurio žice (sajle) i nije imao nemogućih zahteva ... sredjivanje je bilo zadovoljstvo![]()
![]()
okaci bolan neku reklamu,siri auditorijum nije upoznat sa tvobom,a trebalo bi.dje ti je ta fejzbuk strana,ne mogu da nadjem?
Evo je: http://www.facebook.com/MarquisCustomDesign
Samo da napomenem da sam više u radionici nego pred računarom ali biće nadam se vremena da pokačim na page sve što sam radio

-
Hmm lenja pita, ne bi se reklo da je Zoran bas lenja pita. Covek koji zna da se potrudi oko svake gitare da poslednjeg detalja. Setup radi savreseno o kojoj god gitari da se radi. To govorim iz iskustva jer mi je sredjivao par gitara, kad sam ih dobio nazad, moram da priznam da ih nisam prepoznao. Takodje moram da napomenem swirl koji odradjuje perfektno, i mislim da boljeg majstora sto se tice swirla nema u Bg-u a i sire
)) Jos jednom Vote up za Zorana.
Evo linka pa pogledajte:
http://www.facebook.com/MarquisCustomDesign
Long Live Mr. Gilmour

Evo linka pa pogledajte:
http://www.facebook.com/MarquisCustomDesign

Long Live Mr. Gilmour

+1006umart wrote:report:
Sad video i svoju mjetal šjekiru u galeriji

znate li nekog majistora iz srbije koji pravi,odnosno izradjuje akusticne gitare???
bio bih vam zahvalan...
pozdrav Bane..
bio bih vam zahvalan...
pozdrav Bane..
-
pitanjce za Apple-a - da li sređuješ i akustične gitare?
Spustio bih akciju na svojoj, a kod tebe na fb-u vidim da su uglavnom neki brzi ibanezi..
i uopšte, ima li neka preporuka za BG za sređivanje akustara..
Spustio bih akciju na svojoj, a kod tebe na fb-u vidim da su uglavnom neki brzi ibanezi..
i uopšte, ima li neka preporuka za BG za sređivanje akustara..
-
Нисам никад био код човека, али не знам никога да се жалио на њега: Слоба Савић, 011 3325 300, мислим да ради само акустичне инструменте.
-
zahvaljujem Kristijane