Izvin'te, dosta offtopica!

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
JEs, sad je jos vise doslo do izrazaja, jako lep D profil, mislim da ce tebi baaas da se svidi zbog thumb over komfora. Inace, zvukom najvise lici na Verheyen/Johnson bell-like fazon, kapiram da je do 54-ki, blok je malo veci od originala ali se cini da je mnogo bolja legura - i da, naravno da se ne gadjaju rupe sa fabrickim plate-om. Da sam uzeo samo blok umesto ceo bridge (iskoristio sam GFS plate i blok, ostalo je Ping/Fender) lepo bih prdnuo u cabarguv'nor wrote:Opasno odradjeno Mr Oboss, nijansa laka i poliranje su dahooduzimajuci™!![]()
Can't wait da ga trajnem, i tako mi se mnogo dojmio u stock stanju zbog iznenadjujuce muzevnog™ profila vrata i veoma bogatih overtonova. Mogu samo da zamislim koliko su mu '54-ke, vel'ki blok, novi pragovi i ono sto ne sme da se spominje uneli zivota.![]()
P.S. Govedja kost sto pre, kakav bre crni fenderov tusq ili sta l je vec!
Hehe, bas mi je to palo na pamet dok sam pisao ovaj ep. Mada cela tema ce ga pretvoriti u Incredible Troll-ka...nebojsak wrote:DrGreenthumb wrote:Guvnor-ov mex Cray je 5x bolji od mog predjasnjeg americkog strata
Slutim invaziju
Fala, I will!NikolaNis wrote:Olegu, kao i uvek, svaka čast za posao a Dr-u želim da uživa u svojoj osveženoj gitari i da ga dobro služi...
Heheh, cijelog zivota svirim te HH koNbinacije i to mi je nekako safe zone, ali eto malo treba siriti vidike, nisi jedini koji mi je rekao da bolje da uzmem strata (ili lopatu/krampCortex wrote:Strava izgleda!
Meni se oduvek dopadalo kad ti uzmesh strata u ruke, na onim jamovima, nikad mi za tebe nije ishao dva hama fazon
Oboss je odradio svecki, kao i uvek. HEhe vrat izgleda isto ko kod mene na teletu, kad sam bio video vrat prvi put totalno sam pao na dupe, kapiram da je i tebi bio isti osecajTakodje smo se bili uber odushevili shto je telo iz jednog komada i kod mene, chak se i Oboss prevario koliko je lepo uklopljeno, ali onda smo skapirali da je iz 3 dela hehe.
I budi mushko odradi Carl Verheyen setup onih federa pozadi floatuj to ko chovek shteta da ti stoji fixirano, morash malo jeff beck forice, ovo ono...ja bih bukvalno uzo strata samo zbog neck magneta, onih in between pozicija i whammy bar mogucnosti.
Cortex wrote: budi mushko odradi Carl Verheyen setup onih federa pozadi floatuj to ko chovek
Pa zato i zvuci sve kao Verheyen...DrGreenthumb wrote:namestio sam ga floating
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest