Domaći majstori za izradu i održavanje muzičkih instrumenata
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Domaći majstori za izradu i održavanje muzičkih instrume
Meni je pre nekih mesec dana lik iz Zajecara Srdjan koga znam jos od uradio novi vrat na mom fener stratokasteru meksikancu. Kako sam cuo razne gluposti i prevare jos jednog majstora iz Zajecara Aleksandara Dijanovica ( koji je cak i krao ljudima delove sa gitara), rekoh ajde da probam Srdjana koji je by the way ljudina od coveka privatno (ne mislim cinicno, zaista je fantastican lik). Kako vecina novih meksikanaca imaju razne mane i felere resio sam ceo vrat da zamenim jer fabricki nije imao apsolutno sustejn sto me je na svirkama izludjivalo. Pita mene Srdjan da li mi se zuri, ja mu kazem nije hitno jer imam druge gitare pa neka bar uradi kako treba. nakon skoro 3 meseca meni je gitara sastavljena i fenomenalno radi gledacu da postavim slike vrata koji je napravljen od javorovog drveta sa duplom sipkom, midijum pragovi, nat od slonove kosti , mnogo detaljno uranjen i zvuci kao da nije to bila ta gitara a meka je kao sundjer. Recimo da sam na zvuku i mekoci dobio po 40% na kvaliteta. Covek je preterano pedantan, sve delove nabavlja iz amerike i nemacke i kutije otvara pred vama kako nebi doslo do eventualne sumnje. Svako lakiranje i susenje je radio na suncanom i toplom vremenu jer kada su padale kise nije hteo da radi zbog vlaznosti. Za svaki detalj me je zvao da dodjem da vidi da li sam zadovoljan da slucajno nemam neku primedbu ili zamerku u radu. Sve preporuke za coveka on se inace ne eksponira u svom radu jer jos hiljadu drugih obaveza ali je majstor par ekselans.
Evo njegovog broja Srdjan 063-482304 i veoma je prijatan covek i uvek spreman da te poslusa.
To je moje iskustvo
Evo njegovog broja Srdjan 063-482304 i veoma je prijatan covek i uvek spreman da te poslusa.
To je moje iskustvo
-
može neka slika..?
- sirac-šunka
- vragolan
I koliko te je to koštalo...?
sirac-šunka wrote:I koliko te je to koštalo...?
Nije problem za sliku samo neka mi neko objasni kako se stavlja slika

Prem da sam ja levoruk ali ipak je prihvati da uzme moj vrat ( kome nista nije falilo kakav je bio kuplje), stavio je duplu sipku u vrat made in USA, kupili smo nove civije koje su uracunate u cenu ( one su me samo oko 65 e kostale), stavljena dva ona odupiraca za zive ona su 800 din, nove zice mi je stavio 550 din, drvo javor, midium pragovi celicni, nat slonova kost itd, za sve ovo mi je uzeo 130 e i plus moj vrat ( sa koga nije uzeo nista staro provereno ).
Sliku Uploadujes na ovaj http://tinypic.com sajt. Imas opciju "Odaberi datoteku" Kada uploadujes dobices link slike.
Zatim udjes da postavis nov post i kliknes gore na "Img",izmedju to dvoje sto se bude pojavilo kopiras link slike
Nisam bas detaljno,al bi trebalo da se snadjes,reci ak ne uspes
Zatim udjes da postavis nov post i kliknes gore na "Img",izmedju to dvoje sto se bude pojavilo kopiras link slike

Bojjan96 wrote:Sliku Uploadujes na ovaj http://tinypic.com sajt. Imas opciju "Odaberi datoteku" Kada uploadujes dobices link slike.
Hvala lepo danas popodne cu da probam jer sam na poslu do 16h tako da tek posle toga. Kolike velicine max slika moze da bude???
Definitivno radi
hvala lepo postavio sam slike u temi "opremu koju imam" ali nemam jos slike ovog handmade strat-a tako da cu cim pre da postavim i njegove slike

Evo slike vrata koje sam juce obecao

Covek je napravio strasno nisku akciju sto meni odgovara, i zadnji deo glave je uradio kao ibanez kako sto se vidi po zadnjoj slici ( ona krivina na glavi)
lepo izgleda . a zasto ono zadebljanje i jesi ti hteo tako .
- Dersu Uzala
Masa? Sustejn?
sustejn mi je bolji nego ibanez prestige koji imam 
Ali stvarno, prezadovoljan sam

Ali stvarno, prezadovoljan sam

-
nešto su mi sumnjivi i pragovi, mada je mutna slika
jumbo? medium jumbo?
jumbo? medium jumbo?