Potrebna pomoc!

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

rockozaurus

Re: Potrebna pomoc!

Post by rockozaurus » 13 Jan 2013, 17:29

Ja sam se svojevremeno palio na te stvarcice(upravo kao bata koji je otvorio temu),jer su na fotkama izgledale tako zanosno kao marcipan presvucen glazurom... :XD: Ali imam dovoljno godina da se ne upustam olako u takve rizike,te sam skupio malo informacija i jedan baja,koji se ozbiljno bavi lutijerstvom mi rece da je "sredjivao" par komada i da osim sto se hardver pravi od eksera i sto je vrat asimetrican u odnosu na telo,sve ostalo o.k. :mrgreen: Tj. posle par kardinalnih intervencija,moze i da svira... :lol: Salu na stranu,on tvrdi da nisu svi komadi bili u tako tragicnom stanju,tj.trebalo bi probrati(u ostalom kao i u radnji) i onda postoje realne sanse da covek dobije "solidan" instrument za malo para,tj.zajeb ne bi bio tako veliki i imalo bi smisla ulagati... Ali posto je proba nemoguca,ostaje samo da verujes da si rodjen pod srecnom zvezdom i da ce se bas tebi zalomiti najbolji komad,ono kao kad popunis tiket i to samo jednu kolonu i dobijes sesticu... :ziveli:

PapaHet

Post by PapaHet » 13 Jan 2013, 19:39

Ja sam hepo kockica za te stvari... :mrgreen:

michabass

Post by michabass » 13 Jan 2013, 23:39

PapaHet wrote:Ja sam hepo kockica za te stvari... :mrgreen:
Pa u tom slučaju tema ti je dobro naslovljena! Treba ti pomoć..... pomoć profesionalca.... http://markspsychiatry.com/wp-content/u ... 5/help.jpg

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
mala šala..... :ziveli:

PapaHet

Post by PapaHet » 13 Jan 2013, 23:52

hahahahahahahahhaahaa..... :mrgreen:

PapaHet

Post by PapaHet » 14 Jan 2013, 03:34

Odlucio sam da se ne upustam u posao sa ovim nazovi relic gitarama, novac koji sam planirao za to cu uloziti u izradi sopstvene gitare. Radicu nekog telca (posto je mislim najlaksi za izradu), koristicu savete sa ovog foruma, tako da....nek mi je sa srecom. :mrgreen:

Kad krenem u avanturu, javljam i stavljam slike. :)

I da, svi ste jako cool, volim vas...bez vas i ovog foruma nista od mene ne bi bilo! :bow: :mrgreen:

Post Reply