dweezil wrote:e carski mnogo lepe slike i opasan masterwork 

svaka cast Tasi  

I meni se vidhe dja bez bindingza ideja. Btw gledam slike ove pri pocetku, jel postojala neka fora da se lakiranjem jos vise istaknu share, ono, prva slikica izlakiranog tela mi izgleda bash strava, a posle kao da se kontrast malo utopio?!

Heh, caka je da od ugla iz kog gledaš zavise i rebarca, totalno je neki 3D trip, najviše se vide iz ugla svirača, tj. odozgo. Kapiram da je moglo da se istonira drvo da se istaknu rebra, al meni to nešto i nije bitno, gotivnije mi je ovako neupadljivo. 
Evo, npr. ovako:

Mada kapiram i da je do ove boje, da je neki burst bolje bi "izašao" flame. Možda i lupam, ovdašnji  luthieri will chip in I guess...
Gagi wrote:Dr-e volšebno zaista,  

za gitarograditeljstvo u Srbiji, nisam neki ljubitelj "stomačića" na Gibi ali ove tvoje fotke su odlično uhvatile ergonomski momenat (i lepotu) istog, čini mi se da je sustain zaista dugačak mada voleo bih da usetuješ i snimiš neki (sparkle) clean kad budeš mogao, zašto si odabrao baš ove pikapove zanima me?  
Uzdravlje da joj izguliš pragove!  

Hoću, i to što je snimljeno je na prevaru  

Kad posetimo Savahudina početkom nedelje napravićemo jedan demo na 2061x Marshall (El84) klonu i na Fender Vibrolux-u, to b trebalo da bude malo realnije.  Sustain je neviđeno dugačak, must be tried  

Izabrao sam Antiquities jer mi se nekako uklapalo u sliku ultimativnog PAF pikapa nove ere, nije potovan, AlNiCo II, SD quality, nikl kaveri, jeste bio nešto skuplji ali dobio sam ono što sam i tražio. Voice je negde na tragu Forda i Haynesa, ima onaj mid honk i na klinu je perfektno bistar bez ice pick visokih, a kad odvrneš gain ume da zareži itekako, a da još uvek ima onaj poznati mid bark.