Zamjena Floyda...Gdje?

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
Sezax

Zamjena Floyda...Gdje?

Post by Sezax » 30 Jan 2008, 10:18

Da li neko zna gdje bih mogao da nabavim Original Floyd Rose u Beogradu i kod koga da odnesem gitaru da zamijeni licencirani na njoj za OFR??

Historik
MF veteran

Re: Zamjena Floyda...Gdje?

Post by Historik » 30 Jan 2008, 10:22

ZA orginal floyd rose ne znam gde ima. Ja sam u mitrosu kupisu Schalerov licencirani floyd, i veoma sam zadovoljan sa njim. Meni ga je ugradio Shanjika sa Banovog brda, ali u principu to moze da uradi svaki konstruktor gitara, ima citava tema o njima i kontakt telefoni su tamo. Pozdrav!

Sezax

Post by Sezax » 31 Jan 2008, 14:42

Pretrazio sam sajtove svih prodavnica muzicke opreme u BeeGee-u koje znam i nigdje da nadjem OFR.....

Sto se tice majstora zapisao sam par telefona iz one teme o lokalnim majstorima...Ali i dalje ne mogu nista bez floyda...

Hvala na odgovoru.

Rocket Roll

Post by Rocket Roll » 31 Jan 2008, 16:11

Teško da ćeš naći "Original Floyd Rose". Schallerov licencirani Floyd - to da, ali ne verujem da se i jednoj ovdašnjoj radnji isplati da uvozi "Original" Floyd, kada je Schaller odmah tu, preko puta, u Nemačkoj.

Traži nekog rođaka koji živi u inostranstvu, pa da ti on pazari i pošalje "Original" Floyd, ako nešto sumnjaš u Schallerov kvalitet.

Sezax

Post by Sezax » 31 Jan 2008, 17:02

Hmmmm sreca da imam Rodjaka u Americi....Probacu da uganjam da mi baci jedan OFR ali cu prvo malo da prostudiram po netu Schallera...Da ne bude bacanje para :D

Chord-Master
MF veteran

Post by Chord-Master » 31 Jan 2008, 17:41

Koliko ja znam Schaller-ovim floydovima nista ne fali, zasto bas hoces da kupis original floyd rose?

balanso
MF veteran

Post by balanso » 07 Jun 2008, 18:54

frajer je u neku ruku perfekcionista , ali u onom smislu , " ne moram da sviram cisto al moram da imam gitaru do jaja sa the best parts money can buy" ......
finansijski mu se moze , tako da ......

za sezax-a :
jesam ti lepo govorio da kupis onog drugog jacksona (2 hum-a i single u sredini , floyd i ultra jeben finish (valley of the souls) ,al jok , hoce svi neke spicaste gitare .... ajd kad vec uzimas floyda kupi sebi neki fin EMG pa zameni onaj mrtvi magnet .....(jedini koji ima na gitari) :hide:

Solomon
Dimension 7

Post by Solomon » 07 Jun 2008, 21:02

Balnso, ako nisi primjetio ovo je bilo aktivno prije pola godine, on da je htjeo do sada bi promjenio, a sada oce valjda da kupi pojacalo. Svako ima pravo na ukus i misljenje, ako se njemu svidjaju "V" gitare, nemozes ti njemu podmetnuti "valey of souls" sa 2 huma i singlom i floydom, on je odlucio i tacka. e sada sto je skontao da je za te pare mogao da kupi mnogo bolje, gotovo je. Ipak ja mislim da je bitnije kako sviras i tehnika sviranja, nego kakva ti je gitara,
P.S. ja mislim da njegov magnet nije mrtav "Seymour Duncan Iommy hum".

balanso
MF veteran

Post by balanso » 08 Jun 2008, 12:29

izvinjavam se , malo sam agresivno pristupio odgovoru, a sto se tice magneta , decko hoce da svira metal tipa bodom , a nekako mi taj magnet ne lezi za tu vrstu muzike ....
slobodno me ispravi ako gresim , nisam ni ja sveznajuci .....

jos jednom se izvinjavam , nadam se cu biti normalan ubuduce ...... :D

Solomon
Dimension 7

Post by Solomon » 08 Jun 2008, 15:47

Mada i ja bi tu radije vidio EMG81 ili EMG85 , ali ovo je tema o Floydu, koja odavno vec nije aktivna :mrgreen:

Post Reply