Zamjena Floyda...Gdje?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Zamjena Floyda...Gdje?
Da li neko zna gdje bih mogao da nabavim Original Floyd Rose u Beogradu i kod koga da odnesem gitaru da zamijeni licencirani na njoj za OFR??
Re: Zamjena Floyda...Gdje?
ZA orginal floyd rose ne znam gde ima. Ja sam u mitrosu kupisu Schalerov licencirani floyd, i veoma sam zadovoljan sa njim. Meni ga je ugradio Shanjika sa Banovog brda, ali u principu to moze da uradi svaki konstruktor gitara, ima citava tema o njima i kontakt telefoni su tamo. Pozdrav!
Pretrazio sam sajtove svih prodavnica muzicke opreme u BeeGee-u koje znam i nigdje da nadjem OFR.....
Sto se tice majstora zapisao sam par telefona iz one teme o lokalnim majstorima...Ali i dalje ne mogu nista bez floyda...
Hvala na odgovoru.
Sto se tice majstora zapisao sam par telefona iz one teme o lokalnim majstorima...Ali i dalje ne mogu nista bez floyda...
Hvala na odgovoru.
- Rocket Roll
Teško da ćeš naći "Original Floyd Rose". Schallerov licencirani Floyd - to da, ali ne verujem da se i jednoj ovdašnjoj radnji isplati da uvozi "Original" Floyd, kada je Schaller odmah tu, preko puta, u Nemačkoj.
Traži nekog rođaka koji živi u inostranstvu, pa da ti on pazari i pošalje "Original" Floyd, ako nešto sumnjaš u Schallerov kvalitet.
Traži nekog rođaka koji živi u inostranstvu, pa da ti on pazari i pošalje "Original" Floyd, ako nešto sumnjaš u Schallerov kvalitet.
Hmmmm sreca da imam Rodjaka u Americi....Probacu da uganjam da mi baci jedan OFR ali cu prvo malo da prostudiram po netu Schallera...Da ne bude bacanje para 

- Chord-Master
- MF veteran
Koliko ja znam Schaller-ovim floydovima nista ne fali, zasto bas hoces da kupis original floyd rose?
frajer je u neku ruku perfekcionista , ali u onom smislu , " ne moram da sviram cisto al moram da imam gitaru do jaja sa the best parts money can buy" ......
finansijski mu se moze , tako da ......
za sezax-a :
jesam ti lepo govorio da kupis onog drugog jacksona (2 hum-a i single u sredini , floyd i ultra jeben finish (valley of the souls) ,al jok , hoce svi neke spicaste gitare .... ajd kad vec uzimas floyda kupi sebi neki fin EMG pa zameni onaj mrtvi magnet .....(jedini koji ima na gitari)
finansijski mu se moze , tako da ......
za sezax-a :
jesam ti lepo govorio da kupis onog drugog jacksona (2 hum-a i single u sredini , floyd i ultra jeben finish (valley of the souls) ,al jok , hoce svi neke spicaste gitare .... ajd kad vec uzimas floyda kupi sebi neki fin EMG pa zameni onaj mrtvi magnet .....(jedini koji ima na gitari)

Balnso, ako nisi primjetio ovo je bilo aktivno prije pola godine, on da je htjeo do sada bi promjenio, a sada oce valjda da kupi pojacalo. Svako ima pravo na ukus i misljenje, ako se njemu svidjaju "V" gitare, nemozes ti njemu podmetnuti "valey of souls" sa 2 huma i singlom i floydom, on je odlucio i tacka. e sada sto je skontao da je za te pare mogao da kupi mnogo bolje, gotovo je. Ipak ja mislim da je bitnije kako sviras i tehnika sviranja, nego kakva ti je gitara,
P.S. ja mislim da njegov magnet nije mrtav "Seymour Duncan Iommy hum".
P.S. ja mislim da njegov magnet nije mrtav "Seymour Duncan Iommy hum".
izvinjavam se , malo sam agresivno pristupio odgovoru, a sto se tice magneta , decko hoce da svira metal tipa bodom , a nekako mi taj magnet ne lezi za tu vrstu muzike ....
slobodno me ispravi ako gresim , nisam ni ja sveznajuci .....
jos jednom se izvinjavam , nadam se cu biti normalan ubuduce ......
slobodno me ispravi ako gresim , nisam ni ja sveznajuci .....
jos jednom se izvinjavam , nadam se cu biti normalan ubuduce ......

Mada i ja bi tu radije vidio EMG81 ili EMG85 , ali ovo je tema o Floydu, koja odavno vec nije aktivna