Ovog puta nije moja, radio cale po narudzbini. Bila je kod mene na povezivanje elektronike, pa rekoh da podelim fotke. Sto se tice specs, magneti su SD JB i quaterpounder, kobilica ona ultra-podesiva schaller roller bridge i grover civije. Vrat je petodelni, kao ibanez prestige - flame maple, ebony board. Na osnovu kratkog drndanja, odlicno se cuje. Ovaj full sized JB mi mnogo bolje zvuci nego onaj JB Jr koji sam imao. Manje nazalni, a opet zvuci kao da ce da prodje kroz sve. Podsetio me malo na FRED, bez toliko harmonika. Quarterpounder se ne uklapa lose sto se tice zvuka i jacine. Jak je za single magnet, u djavola, sto ovde nije lose jer bi se obican single cuo mnogo slabije od buckera. Ja bih radije stavio neki rail, pa da i neck bude besumni, ali dobro, tako hteo covek. Srednja pozicija splituje bridge i dodaje neck magnet koji je jaci od svakog pojedinacnog kalema bridge magneta, pa ostaje malo suma koji ne moze da se potre. Da sam ostavio ceo bridge koji je vec humbucking, ostao bi sav sum sa neck magneta, sto bi bilo gore.