Overdrive wrote:tommytigh77 wrote:Overdrive, brate, ti formiras misljenje na osnovu bloga nekog debelog amera koji je smoren od sljake i dodje kuci da falsira SRV-a za svoju dusu, a ljude koji profesionalno sviraju 15+ godina ne zarezujes ni 2%. Ne ocekuj onda nista ni da ukapiras. Ionako si trolcina za medalju, ja mislim da ovde dosad jedino nisi pitao koju vrstu toalet papira treba da koristis.
ja formiram mišljenje na osnovu raznih mišljenja, amerikanskih srbijanskih amaterskih i profesionalnih.
A kad smo već kod medalja ti si glup ko kerec.

Matori, aj samo na brzaka da ti objasnim kolika si magarčina, pošto očigledno nisi shvatio iz prethodnog posta. Pazi, ja na forum dolazim da zatražim savet kad mi zaista treba, ili u nameri da drugim ljudima ponudim savet, preporuku ili kakvu drugu pomoć. Kao što je bio slučaj i s tobom kad te je jedne nedelje spopala zamisao o zameni radijusa na stratu, pa sam ti u privatnim porukama slao ceo esej u vezi svega što te zanima iz čiste dobre volje. Tada sam ustvari ispao ''glup k'o kerec'', ali nema veze. Dakle, to je otprilike opis mog delanja na forumu. A tvoje delanje na forumu se svodi isključivo na gubljenje tvog i tuđeg vremena, u tome je razlika. Da li je posredi hiljadito pitanje oko stvari koje bi menjao, pa ne bi menjao na gitari, ili stošezdeseta lumpen-filozofska rasprava o tome šta je po tvom mesijanskom i ničim utemeljenom mišljenju prava svirka, zvuk, bend, kao i celokupna svrha svirke, života, vaseljene i svega ostalog, nije bitno. Glavni problem je što ti zapravo ne želiš da dobiješ konkretne odgovore na pitanja koja postavljaš, jer to automatski znači da se tema završava i ti opet ostaješ sam u hladnoj sobi sa viškom vremena sa kojim ne znaš šta ćeš. Zato i ne slušaš odgovore koje ti ljudi i daju, već teraš dalje, izvrćući i pretvarajući svaku jebenu temu u koju se uključiš u jedno vrzino kolo kojem se ne nazire kraj, samo da se zabava ne bi prekinula. Lepo ti je rekao Kristijan, slučajno naleteh na neki post od pre skoro godinu dana, ono, matori, obriši bar prašinu po kući ako baš ne znaš šta ćeš sa svojim vremenom.