e to je ta. Taman negde u to vreme me yagolicala i ideja o gradnji lacabronite jer sam pomagao Funkomatu u realiyaciji njegove gitare koja je ispala stvarno extra instrument. Citav projekat je bio tako sexi minimalisticki da mi se veoma dopao i hteo sam nesto slicno da i sam u kompletu realizujem za sebe.

Krckala se ideja jedno vreme i jednom prilikom mi majtimika pomoye da prelomim i krenem u proijekat. Isekli smo kod njega osnovu i sad nema nayad

e da dugujem pricu o drvetu. Tamo negde 2009 kupim ja od cika srdjana jedan javorov kolacsaren do zla boga. Platio sam ga zestoko koliko se secam ali to je jedno od komada drveta bez kojeg jednostavno ne mozes da krenes kuci. I drzao sam ga u stanu u nadi da cu gaupotrebiti za neki fensi projekat ali iskreno svi zainteresovani bi se ili prepali sarenila ovog komada figurativnog javora ili nisu bili spremni da ulazu mnogo novca samo u drvo za vrat. Tako se ja odlucim da sebe pocastim tim sarenim javorom.

E sad za telo se odlucim za johu sa topom od javora rebrasa naravno inspirisan malo onim sarenim crvenim fenderom a malo funkomatovom la cabronitom. Naravno ja se odlucim na johu iz jednog komada i cak sam mislio da kopam komore da je olaksan najvise sto mogu ali se ispostavilo da je komad veoma lagan i da nema potrebe da to radim i da bi smao doveo u disbalans tezinu tela i glave te poslusah majtijev savet i top je otisao na johu bez kopanja komora.
evo johe koju sam nabavio isto kod srdjana i to jos dok je bio dole na vilinim vodama. Camila je ona kod mene par godina malo u podrumu malo u stanu . a evo je kod jednog preselenja iz radionice u radionicu.

i tako mi isekosmo telo i vrat sa tim sto sam ja u poslednjem trenutku odlucio da gitara ipak bude malo varijabilnija i da umesto tvjonesa u bridge stavim jedan majtijev p90 a u neck telekasterov magnet ali takodje custom motani na malo nadrukaniji izlaz.