Matora drtina

Sviram dugo, nisam neki stringer i svirac, nekako bend u raspadu pa se digne, kada se zberemo odradimo probu a pripremili smo tj snimili EP, ukupno 5 pesama koji treba uskoro da izdamo. Pevac koji je otpevao na EP-Ju Ukrainac, a trazimo nekog za ovde za probe i ako odsviramo nesto live, to nas ebe vec 2 itd god.
Radio je odlicna stvar, mislio sam samo za snimanje kod kuce da ga koristim, ustvari sa Marshallom glasno u pm i probacu na probu da ga ponesem. Bem li ga, svidja mi se sound i moz stelujes kako os, ima master volume i 2 gain pota i dodao sam mu ton kontrole i plus presence. Naravno, najvise se zahvaljujem Banetu koji nesebicno pomaze i usmerava i covek stvarno nauci puno, mada treba citati i proucavati i truditi se sto vise ako te nesto zanima. Do juce nisam imao pojma i jos uvek ne znam nista, dobro, nesto i znam, ali jos tu treba da se uci. Moj savet za sve je da niko ne radi i pocinje kao ja jer nije zajebancija, neka se prvo dobro informise i nauci dobro i prostudira pre svake pomisli da nesto uopste i krene da radi sa tim visokim naponima struje. Bane sto ima znanja pa je i pored toga imao bliski susret par puta i srecom je sve bilo ok. I da ne serem po mLogo, i ako je hobi, ozbiljna je stvar, na stranu sto pored sviranja volim elektroniku, treba da se sedne i nauci dosta toga i potpuno je opravdano misljenje ljudi koji ne savetuju bilo kakvo petljanje i cackanje sa necim sto ustvari i nemaju pojma ili povrsno shvataju.
Aj