Danas sam dobio francuski kasetofon(barthe edumini) pa se razmišljam dali je isplativo preraditi u mikro gitarsko pojačalo.Dobra je kutija,ima sopstveno mono pojačalo prilično glasno

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
A zar nije ono varijanta od glave da je "ulaz" tako sam ja radio kada sam prepravljao kasetofone i vokmene
Tad sam imao uher,77 godine i on je imao strašan ton doduše bio je iza lampaš neki italijanski od 15w.Ma da sad ima i revox a55 za sitne pare,nekad je koštao kao bolji auto.bancika wrote: ↑03 Jan 2018, 19:14Imas tonu dobrih magnetofona na oglasima za sitne pare...i starih lampasa, germanijumci iz 60ih i silicijumski iz 70ih. Mozes da ubacis u pretragu i philips, telefunken, aiwa (blackmore je koristio aiwa trakas kao preamp na istu foru)...model iz circa 70te sa siliciumskim tranzistorima.
Serem vam se u ton-filmProfessorBaltazar wrote: ↑03 Jan 2018, 19:55Ja se lozio na Sansui ko mladi majmun. Obrno par komada. Nikad se nisam docepao nekog SC5330 (ili tako nesto) kasetasa, koji mi je bio opsesija jedno vreme, al izvan mogucnosti. Danas za ekvivalentni kvalitet zvuka (ako kupujes novo) moras da uletis 5-6 $omitja. A ondak si mogo za $omitja i po (dobro plus inflaciju) da sklopis sistem da hebe dadaije. Cak i manje, do 400 funti (bez CD/DVD).
Serem im se u napredak.![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest