Shtampa na samolepljivoj foliji-pomoc
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Wild Child
Shtampa na samolepljivoj foliji-pomoc
pozdrav ljudi, zanima me da li neko zna gde bih mogao da odstampam sliku velicine prednje strane tela gitare ( rg ibaneza ) i kolko bi to koshtalo...
hitno mi je...
hvala puno!
hitno mi je...
hvala puno!
Re: Shtampa na samolepljivoj foliji-pomoc
Samolepiva folija se obicno stampa na ploteru, a mozes konturno da je iseces na kateru ako imas vektorski model gitare, ili ako ti neko nacrta. Plotovanje imas u dosta stamparija u gradu, cena se vrti oko 15-20 evra za kvadrat (tebi naravno treba manje). Googlaj "ploter samolepiva folija", ima milion mesta.Wild Child wrote:pozdrav ljudi, zanima me da li neko zna gde bih mogao da odstampam sliku velicine prednje strane tela gitare ( rg ibaneza ) i kolko bi to koshtalo...
hitno mi je...
hvala puno!
- Wild Child
ja vec imam gotovu sliku u fotoshopu ,znachi treba mi samo ta ploter shtampa.......ok...hvala puno!
evo ja sam jutros radio znak jedan za svoj bass (preko pickguarda) ispalo mi je 6 slika na A4 formatu a kostalo me je 2,5 jevreja 

- The Mask AE
Hmmm... Zna li ko kako moze da se napravi npr. fenderov znak onakav kakav stoji na njihovim gitarama kod civija? (da ne otvaram drugu temu)
- sirac-šunka
- vragolan
Buca Gitarista (clan MF)
fenderov znak...koja extenzija ti je potrebna (.jpg,.png,.gif). Sa transparentnom pozadinom ?The Mask AE wrote:Hmmm... Zna li ko kako moze da se napravi npr. fenderov znak onakav kakav stoji na njihovim gitarama kod civija? (da ne otvaram drugu temu)
Isto i meni treba znak Fender-ov kao i forumasu Mask AE.
- The Mask AE
Ovo sam rekao bzvz. Zato stoji ono npr. Konkretno hocu da na gitaru koja je rucni rad i nema serijski broj da stavim serijski broj koji je datum mog rodjenja. ae sad pomoc.The Mask AE wrote:npr. fenderov znak

smanjis ga na velicinu svog heada...tj da ti fita kao pravi logo...negdje mu size dodje izmedju 100 i 200 pixela...experimentishi malo...sacuvas i odneses na printing...i zalepis

Kroa moze svako to nac na netu, covjeka zanima kako da to uradi na drvetu ... ne na papiru 

pa jednostawno nalepi foliju ?Solomon wrote:Kroa moze svako to nac na netu, covjeka zanima kako da to uradi na drvetu ... ne na papiru

nece sigurno na foliji raditi serijski vroj, de citaj malo ...The Mask AE wrote: da stavim serijski broj
treba mu nesto kao graviranje drveta ...
pa pitao je i za logo...Solomon wrote:nece sigurno na foliji raditi serijski vroj, de citaj malo ...The Mask AE wrote: da stavim serijski broj
treba mu nesto kao graviranje drveta ...
nek pokusa kod ikonopisca

Mask sto ne pitas ove majstore na forumu, oni najverovatnije znaju... Posalji im PP tu su da ti pomognu... PoZz