NikolaNis wrote:tyler durden wrote:Pa ok, ali koliko ja znam, najprodavaniji modeli PRS-a, jesu Custom-i, a oni imaju od 2500 evra pa nadalje. Ne brojim one abnomralno skupe, tipa modern eagle, koji su preko 10 000 evra. A sa obzirom da model CE 22 koji kosta isto oko 2500 evra, ja ga ipak ne bih racunao u losiju klasu. Tako da si se malo prevario. A postoje i neki skuplji modeli sa bolt on neckom, ovo je samo primer. Poenta, malo si se zeznuo kad si pitao, "sto nema lepljen vrat kao originalni PRS-ovi", a kasnije u tekstu, skuplji modeli. Jer imas i skuplje modele, vise klase, kako god, sa srafljenim vratovima. Tako da, prihvati isparvku nekoga ko se malo razume u te gitare, ne mislim nista lose, samo te informisem. Aj pa uzdravlje
Ako je ovo bilo upućeno meni nema potrebe za takvim stavom, nigde nisam na forumu tvrdio da se razumem u gitare, čak naprotiv. Stani malo na loptu, moje pitanje je bilo krajnje laičko, malo si loše procenio moje pisanje na ovoj temi... A tebi svaka čast što se toliko razumeš u gitare, verujem da isto toliko znaš i da ih koristiš, i naravno hvala ti na informaciji, uvek volim da naučim nešto novo...
Ti si mene ocigledno pogresno shvatio, nemam ja nikakv stav. Koliko ja znam, ovo je muzicki FORUM. Mesto gde se nalaze ljudi slicnih interesovanja, u ovom primeru, ljudi zainteresovani za muziku, i pricaju, druze se, diskutuju... Izvini sto sam te ispravio, i ako si gresio.