Pazario sam Aster stratocaster i pojacalo. Svirao sam do sad na pozajemljenom krameru, ocekivao sam tesku krntiju al sam pozitivno iznenadjen. Sve zjaedno za 80e. Sasvim solidna gitarica.
Nego pitanje. Pojacalo nema uzemeljenje. Hocu da stavim trozilni kabel, gde da vezem masu? Na bilo koji veci metalni deo, na minus od input-a, ili... ?
Isto, dal moze da se poboljsa elektronika na gitari? Tipa da se ubace bolji kondezatori, promeni sema veze il slicno? Ne bih stavljao magnete.
Ako neko zna nesto pa da mi da savet. Thanks!
Aster 20w, uvezati masu i elektronika za Aster strat
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Rocket Roll
Re: Aster 20w, uvezati masu i elektronika za Aster strat
Može sigurno. Nažalost, kod nas nemaš preveliki izbor kvalitetnih potenciometara - pogledaj šta ima u Music Media Centru i u Mariću.zole wrote: Isto, dal moze da se poboljsa elektronika na gitari? Tipa da se ubace bolji kondezatori, promeni sema veze il slicno? Ne bih stavljao magnete.
Sheme mogućih ožičenja Stratokastera možeš da skineš sa http://www.seymourduncan.com/support/wiring-diagrams/
Hvala ti!
Jel zna neko gde da ulemim uzemljenje pojacala?
Jel zna neko gde da ulemim uzemljenje pojacala?
Ovde je bilo reci o Aster pojacalu viewtopic.php?f=18&t=3452&p=35810&hilit=630#p35810
- roots unite
neznam dal si resio vec problem al na pojacalu od 20w (aster)koje ja imam imas na ploci desno negde kod transformatora jednu rupu.to je uzemljenje.ja sam istu stvar radio