Hvala unapred na odgovorima.

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Meni sad na gitari stoji Wilkinsonov tremolo, verovatno isti taj koji si video u Maricu posto sam ga tamo i uzeo (crne je boje i rucica se ne srafi vec se gurne u otvor i zategne pomocu inbus kljuca). Sluzi me dobro vec godinu dana, ne rastimavaju se zice (ako se ne nategne bas previse, mada ga ja nekad nategnem kao da je floyd rose pa onda izgubi stim), a i na oko deluje izdrzljivo. Nema navoj ni na rucici ni na kobilici sto je dobro ukoliko se desi da se ista polomi i ostane zaglavljena u lezistu. Inace, jedini problem je sto je tremolo blok malo duzi od originalnog Squierovog tremola, pa mi je zadnja maska dosta zategnuta. Al to je mozda problem samo kod mog modela gitare. Ako ti treba uzimaj.Blake wrote:I ja imam isti problem sa mojom yamaha pacifikom 112, pa me interesuje koliko bi kostala zamena celog tremola i gde to mogu da nadjem...gledao sam u maricu tamo ima neki Willkinson koji kosta oko 30 eura pa sad ne znam kakavog je kvaliteta i da li neko ima neki hint sto se toga tice. Unapred hvala
Nisam znao da ovo moze da se kupi zasebno. Pitam se ima li ga po nasim prodavnicama.Funkomat wrote:Zar ne bi ovaj problem mogao da se resi zamenom tremolo block-a?
Ne celog tremola vec samo ovog:
http://store.guitarfetish.com/sostretrblfi.html
Ja sam razmisljao da uzmem to jer je navoj u tremolu kriv pa rucica ne ulazi kako bi trebala...
To i mene zanima mada mislim da se vise isplati naruciti ga sa tog sajta...Fiber wrote:Meni sad na gitari stoji Wilkinsonov tremolo, verovatno isti taj koji si video u Maricu posto sam ga tamo i uzeo (crne je boje i rucica se ne srafi vec se gurne u otvor i zategne pomocu inbus kljuca). Sluzi me dobro vec godinu dana, ne rastimavaju se zice (ako se ne nategne bas previse, mada ga ja nekad nategnem kao da je floyd rose pa onda izgubi stim), a i na oko deluje izdrzljivo. Nema navoj ni na rucici ni na kobilici sto je dobro ukoliko se desi da se ista polomi i ostane zaglavljena u lezistu. Inace, jedini problem je sto je tremolo blok malo duzi od originalnog Squierovog tremola, pa mi je zadnja maska dosta zategnuta. Al to je mozda problem samo kod mog modela gitare. Ako ti treba uzimaj.Blake wrote:I ja imam isti problem sa mojom yamaha pacifikom 112, pa me interesuje koliko bi kostala zamena celog tremola i gde to mogu da nadjem...gledao sam u maricu tamo ima neki Willkinson koji kosta oko 30 eura pa sad ne znam kakavog je kvaliteta i da li neko ima neki hint sto se toga tice. Unapred hvala![]()
Nisam znao da ovo moze da se kupi zasebno. Pitam se ima li ga po nasim prodavnicama.Funkomat wrote:Zar ne bi ovaj problem mogao da se resi zamenom tremolo block-a?
Ne celog tremola vec samo ovog:
http://store.guitarfetish.com/sostretrblfi.html
Ja sam razmisljao da uzmem to jer je navoj u tremolu kriv pa rucica ne ulazi kako bi trebala...
Sam sam menjao, nije uopste komplikovano. Prvo skines one tri opruge sa donje strane (pre toga skines zice naravnoBlake wrote:za Fibera...
jesi li sam menjao ili su ti oni u Maricu menjali i koliko je to koplikovano uraditi u kucnoj radinosti
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest